2777
2789
عنوان

قسمتتون چطور پیدا شد❔ منظورم کسیکه باش ازدواج کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 3405 بازدید | 144 پست
وای فقط اونجا ک گفتی بهم تجاوز کرد😐😐😐😐

خب برا  بعضیا تعجبه بعضیا عادی

برا شما تعجب انگیز چون خیلی راحت تجاوز شو مطرح کردم

۲ ساله که با این خاطره دارم زندگی میکنم سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی راه چاره ای نیست

زندگیمون خیلی فراز نشیب داشته تو این  دو سال که اگه بگم یه کتاب میشه

الان  خیلی خوبیم با هم  البته اون خوب  بود من خودم زیادی بعد ازدواج لجبازی میکردم دس به هرکاری میزدم 

آلن خداروشکر راضیم ولی مه من کار اونو فراموش میکنم نه اون کار زشتی که باهام کرد هرچند که همیشه میگه اگه زمان بازم به عقب بر گرده این کارو میکنم

برای سلامتی  خودم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید 

اصلا ازدواجی نبودم تو فکرش نبودم همسایه دیوار به دیوار معرفی کرد، خیلی سریع پیش رفت و 3، 4 روزه عقد کردیم 😁، الان خوشبختم خداروشکر

ده سال گذشته از ازدواجمون

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلیی غیر منتظره بود همه ی اتفاق های روزی ک دیدیم همو،گاهی ک ب اون روز فکر میکنم با خودم میگم ادم از ی ساعت بعدش خبر نداره ک چی میشه واقعا

در صورتی ک هم دانشگاهی و هم رشته بودیم ولی نمیشناختیم همو

... 🤍🦋
چرا خب ؟

از ۱۶ سالگی قصدم مجردی ابدی بود بهش رسیدم

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
خب برا بعضیا تعجبه بعضیا عادی برا شما تعجب انگیز چون خیلی راحت تجاوز شو مطرح کردم۲ ساله که با این خ ...

خب اینکه با وجود اون کارش باهاش ازدواج کردی و اجازه دادی بیاد خواستگاری عجیبه 

تا آخر عمر نمیشه ب اون مرد اعتماد کرد...

خب اینکه با وجود اون کارش باهاش ازدواج کردی و اجازه دادی بیاد خواستگاری عجیبه تا آخر عمر نمیشه ب او ...

راستش بیشتر فکر شما عجیبه

من اعتماد کاملمو به اون مرد دارم

من که تو دوره دوستی بهم تجاوز نشد بعد از این که باهاش کات کردم سه ماه بعدش اینکارو کرد

دو ساله دارم زندگی میکنم دیگه بهش اعتماد کامل دارم  بیشتر از زوج عاشقانه شبیه  فرند هاییم در این حد باهاش بعد از کلی اتفاق صمیمی شدم

شاغلید؟تنها زندگی می‌کنید؟

بله .بله.

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
راستش بیشتر فکر شما عجیبهمن اعتماد کاملمو به اون مرد دارممن که تو دوره دوستی بهم تجاوز نشد بعد از ای ...

اینکه بعد از کات بهت تجاوز کرده عجیب نیست؟ 

تجاوز کردن کار هر انسانی نیست ها کار یک انسان نیست!

پس شاید ب افراد زیادی تجاوز کرده باشه چون عیب نمیدونه این کارو

اینکه بعد از کات بهت تجاوز کرده عجیب نیست؟ تجاوز کردن کار هر انسانی نیست ها کار یک انسان نیست!پس شای ...

از همه چیزش خبر دارم

اینکه بهش  بگی به همه تجاوز کرده بیشتر شبیه توهینه به اون آدم

هرکاری کرد برگردم هدیه طلا محبت مهربونی پول   خواستگاری 

قبول نکردم همرو رد و خیلی کارای دیگه که اینجا جای مطرح کردنش نیس و اگه توضیح بدم طولانی میشه

تجاوز کرد

ابن آدم به خاطر من از خیلی چیزا گذشت از خانوادش  رفیقاش شغلش خونمونو برد یه جای دیگه خانوادش خونه ای که بهش هدیه دادن پس گرفتن از ارث محرومش کردن تو اوج بدبختی  و داغونی دعوا ها و کارای منو تحمل کرد  خونه خرید که از خانوادش دور باشیم  از خیلی چیزای با ارزشش گذشت دیگه میخاستم چیکار کنه

به حدی زندگیمون فراز نشیب داشته که اگه بنویسم اینجا به کتا ب میشه   رو کمرش شیشه زدم ولی بازم هیچکاری نکرد به جز بغل کردنم و درد کشیدن 

خیلی کارای دیگه

همجوره عشقشو بهم ثابت کرده  دخترای خوشگل تر زیباتر پولدار درس خون  دور ورش ریخته بودن نخ میدادن ولی به هیچ کدوم نگاهم نمیکرد پا نمی‌داد

تا همینجا که برام زحمت کشیده زیاده دیگه ازش انتظاری ندارم 

از همه چیزش خبر دارم اینکه بهش بگی به همه تجاوز کرده بیشتر شبیه توهینه به اون آدم هرکاری کرد برگردم ...

این چیزایی ک گفتی رو خیلی از مردهای دیگه انجام میدن برای زن شون چیز عجیبی نیست واقعا 

البته بازم مهم خودتی ک احساس خوشبختی میکنی خیلی ها نمیتونن با یاد آوری اون خاطره با همچین مردی زندگی کنن

بهم شماره دادباهاش دوست شدمبعد فهمیدم اسمشو و شغلشو بهم دروغ گفتهکات کردم باهاشتو فکر درسام بودم ولی ...

خوشبختی؟

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
بیشتر ببینید