2777
2789

یعنی یهویی شد و اصلا باور کردنی نبود براتون اصلا تو فکرش نبودید و کاملا ناامید بودید ولی اتفاق افتاد و الان‌خوشبختید

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

هنوز پیداش نشده، ایشالا هیچ وقتم نشه و از همون کنارا بره 

《 میشنوم‌صداتو .. داره‌بامن‌حرف‌میزنه.. 》                ناشناس  ؛                                      https://daigo.ir/secret/1727265412

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهم شماره داد

باهاش دوست شدم

بعد فهمیدم اسمشو و شغلشو بهم دروغ گفته

کات کردم باهاش

تو فکر درسام بودم ولی گهگاهی به فکرش می‌افتادم چون از ته قلبم اولین مردی بود که دوسش داشتم و بهش دلبسته بودم

بعد از سه ماه تلاش هرکاری می‌کرد برام که بر گروه حتا پیشنهاد ازدواجم بهم داد ردش کروم

بهم تجاوز کرد و مجبورم به ازدواج

حتا فکرشم نمیکردم و به ذهنم خطور نمیکرد  همچین اتفاقی بیوفته  همچی یهویی شد

بهم شماره دادباهاش دوست شدمبعد فهمیدم اسمشو و شغلشو بهم دروغ گفتهکات کردم باهاشتو فکر درسام بودم ولی ...

تجاوز ؟کجا؟😐

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
من همینجوری الکی داشتم باهاش چت میکردم،بعدچت هامون ادامه دارشد،بعدش ۶سال دوست شدیم، الانم۱۳ساله ازدو ...

چقدر حوصله داشتی😐😂

من باختن و بلد نیستم🐈🤍