2777
2789
عنوان

مهمونی رفتیم شام ندادن بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 17641 بازدید | 267 پست

فقط میتونم از جانب خودم بگم من بودم شام میدادم بقیه رو نمیدونم

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا دعوت کردن...می‌دونن که ماه رمضونه مهمونی معمولا افطار و بعد افطار هم شام هست.‌‌..ما دیشب مهمون بدون دعوت داشتیم ساعت ۹شب اومدن شام درست کردیم براشون 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
پس چرا دعوت کردن...می‌دونن که ماه رمضونه مهمونی معمولا افطار و بعد افطار هم شام هست.‌‌..ما دیشب مهمو ...

بهترین جواب👌✨️

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
دعوت به شام بودین ؟الان گرونی شده خب شما هم شام ندین

بله ما ک خودمون رو ننداختبم خودشون زنگ زدن

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید
خب احتمالا افطاری دعوت کرده بودن که دادن

اخه کجا تا حالا دیدی این مدلی افطار بدن خواهرم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
دعوت کرده بودن برا شام؟

بله

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید
اره ک بد بودهوقتی شام نمیدادن اخه چرا دعوت کردن

همه منتظر شام بودن 😁

بیشتر ببینید