2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم دوست دوستی ندارم اصلا اجازه ندارم چه تفریحی بخدا شب نیست ارزو مرگ نکنم حالا که خدا نمیده خودم ...

منم توشرایط شما بودم. درس خوندم رفتم سرکار،ساعتی،پرستاری،حین تحصیل و ترم ۵ به بعد ،،بعد ازدواج و فرار از اون خونه ی کوفتی.

شما هم  راه دیگه ای نداری عزیزم. تلاشتو بکن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اسی جون بخوام دو روزه بیام تهران گردی،کجارو پیشنهاد میدی؟ بچه ها هم خوششون بیاد؟ من یکی از شهرهای اط ...

بچه هاتون چندسال شونه ؟

بستگی داره چجور تفریحی بخواید

مثلاً پارک آب و آتش دوتا پارک دیگه و پل طبیعت کنار هم هستند برید بچه ها خیلی بهشون خوش میگذره 

باغ گیاه شناسی هم خوبه 

دربند هم اگه فضای خوب با غذای خوب بخوانید عالیه 

کاخ سعدآباد و کاخ گلستان هم من دوست دارم 

ایران مال هم خوبه فقط یه کم گرونه

بچه هاتون چندسال شونه ؟بستگی داره چجور تفریحی بخوایدمثلاً پارک آب و آتش دوتا پارک دیگه و پل طبیعت کن ...

گلم۱۱سالن.ممنون میشم مکان های دیدنی نزدیک به هم رو بازم بگید😍😍🙏

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم توشرایط شما بودم. درس خوندم رفتم سرکار،ساعتی،پرستاری،حین تحصیل و ترم ۵ به بعد ،،بعد ازدواج و فرا ...

من نمیتونم خب نمیزارن تمرکز کنم رو درسم  هرچی خواستگار داشتن گند زدن توش من دوسشون نداشتم نمیخوام برم تو یه زندون دیگه بعد من بیماری دارم کی ادم مریضو میگیره اخه

اومدیم یه خونه دیگمون داریم لذت میبریم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید
مجموعه فرهنگی سعدآباد هم چندتا کاخ و عمارت و فضای سبز کنار هم هستن جای خیلی زیبایی هست

ممنونم عزیزممم♥️♥️🩵🩵