2777
2789
سلام ببخشید میشه بگی تنبلی علایمم داره منم با لب چاق میشم اما پریودم منظمه

سلام گلم منم تازه فهمیدم ریزش مو داشتم و یه دفعه ای حس کردم چاق شدم بشدت عصبی هم شده بودم پریودمم بهم ریخته بود آزمایش و سونو دادم گفت تنبلی شدید دارم 

‏بودن آدم درست تو زندگیت باعث می‌شه تو علاوه‌بر اون شخص خودت رو هم دوست داشته باشی آدمی که حتی با دیدن تاریکی‌ها و زخم‌هات دستت رو می‌گیره با عشقش مرهم میشه برات و با بودنش میشه نور زندگیت...️🌱💙a💙

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داخل اب میشه ریخت یا فقط شیر؟ بلافاصله بعده شامت میخوردی یا فاصله هم میدادی؟ جوانه هم دارم بااینا قا ...

بنظرم جوانه نگیر فقط سویق چاقی بگیر بخور من مثلا یه میان وعده ای ساعت9شب میخوردم بعدم ساعت11شاممو میخوردم نیم ساعت بعدم شیرو سویق ولی بنظرم شیر بهتره حتی شیر پر چرب برای چاقی خوبه 

تحرک نداشتم فقط درش میخوندم ۱۶۳.۴

ومنی ک دوهفته فقط خوردم و خوابیدم. چون عمل کرده بودم هیچ تحرکی نداشتم. دریغ از نیم کیلو اضافه. 

حتی همه تعجب میکردن ک چرا  خوابیدی و خوردی تغییر نکردی😭فقط معده دردم بیشتر شد

من 48بودم گاهی ام 46میشدم هم ازدواج کردم هم زایمان با هیچ کدومشونم چاق نشدم 2ماه قرص زینک پلاس میخور ...

سویق کامل دیگه چیه بگکوو

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

جوانه فک میکنم خوب نیست و سویق رو یک ماه قطع کردم برنگشت باز شروع کردم

سویق من گرفتم زیاد چاق نکرد هر شب با شیر میخوردم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..