2777
2789

چه سبکی دوس داری؟

قرتی مثل آرنیکا؟

کوتاه مثل حنا؟

خاص مثل شالیز؟

بین المللی؟

حرف خاصی داشته باشه؟

از طبیعت باشه؟

معنیش مشخص باشه؟

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلارام ، دلانا ، جانان ، مهرسا ، پناه ، دلا

جانان مهرسا و پناه بی اندازه زیاد شده. از هر ده تا دختر بچه ۹ تاش پناه شدن. اسم های قشنگی هستنا. ولی خوب میتونی اسم خاص تر پیدا کنی. مثلا دلا بهتره 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
خودم دلارام بیشتر تو دلم رفته دلارام یا دلارا ؟

دلارا قشنگ تره. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بیشتر ببینید
دلارام ، دلانا ، جانان ، مهرسا ، پناه ، دلا

دلارام اسم مورد علاقه منه 

خوش آواز آرامش‌بخش لطیف

جانان هم خیلی قشنگه احساس محبت و عشق علاقه رو خیلی خوب نشون میده

پناه هم خیلی قشنگه ولی یکم زیاد شده

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم