2777
2789

خودم ذاتا آدم درونگرا و آرومیم 

از اخلاق و رفتار و شخصیتم هم راضیم

ولی اینکه بقیه همش بخاطر رفتارم بهم گیر میدن یکم ناراحتم میکنه

مثلا از عید دیدنی خوشم نمیاد و میدونم قراره کلی قضاوت بشم و قضاوتم کنن بخاطر همین ویژگی هام و درونگرا بودنم

اونایی که درونگرایین چجوری نظر و حرف دیگران براتون مهم نیست؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اول درونگرا نبودیم ک 

اون بیرون حالمونو بهم زد چپیدیم تو خودمون😊ولشون کن عزیزم

یاسمنم،۲۴سالمه ،تکنولوژیست جراحی های زیبایی،خیلی وقته کسی ازم جز سرکارم،خسته ام ،شیفتم،کاردارم والبته پول ندارم نشنیده😄 تاچندی پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بیشتر ببینید

همیشه دوس داشتم یه ادم درونگراعه مرموز باشم ولی متاسفانه یه برونگراعه وراجم🥴

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بیشتر ببینید
همیشه دوس داشتم یه ادم درونگراعه مرموز باشم ولی متاسفانه یه برونگراعه وراجم🥴

باورکن مامرموزنیستیم شمابرون گراهافقط دوس دارین زیادی اطلاعات بدین همین😂

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

منم مثل خودتم بهشون اهمیت نده گیردادن کات کن

از خدامه ارتباطمو باهاشون قطع کنم ولی آخه نمیتونم 

مجردم و ارتباط گرفتن ها و دید و بازدیدا دست پدر و مادرمه

خب نمیشه گفت مهم نیست چون تا دلت بخواد بعد هر ماجرا هی توی ذهنم مرورش میکنم و خودخوری میکنم

ولی

چند وقته سعی میکنم سکوت نکنم تا حد امکان جلو بقیه 

والا من که دوستی ندارم و تنهام، هیچ کس هم که خوشش نمیاد ازم، حداقل پیش خودم شرمنده نباشم

البته سخته دارم روش کار میکنم