2777
2789
عنوان

من هیچ مشکلی با درونگرا بودنم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست
باورکن مامرموزنیستیم شمابرون گراهافقط دوس دارین زیادی اطلاعات بدین همین😂

اینکه کسی نتونه از زیر زبونت حرف بکشه مرموز بودنه بنظرم😂من کافیه با یه غریبه حتی احساس راحتی کنم حتی ساعت و تعداد دسشویی رفتنمم میگم😑🤣

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم درونگرام ولی مشکلی با عید دیدنی ندارم
چون سال به سال جایی نمیرم دیگه یک عید رو میرم بیرون (البته بجز سال کنکور)
اهمیت ندادن هم روش خاصی نداره
اهمیت نده دیگه، تاپنج سال دیگه یادت میمونه کی راجبت چی گفته؟ نه پس بیخیال

✩彡

اینکه کسی نتونه از زیر زبونت حرف بکشه مرموز بودنه بنظرم😂من کافیه با یه غریبه حتی احساس راحتی کنم حت ...

من فقط کسی رودوس داشته باشم جونموبراش میدم باباقی مواردسعی میکنم بابله یاخیرجمعش کنم چون کلاحس حرف زدن ندارم😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

عید دیدنی برام مهم نیس

واسم مهم نیس اگه همه دور هم جمع شن خوش بگذرونن

نهایت اینه نیم ساعت پیش بقیه بشینمو بعد برم تو اتاقم

از مسافرت دست جمعی لذت زیادی نمیبرم دوس دارم تنهایی برم

از تو جمع بودن خوشم نمیاد 

و در اخر هم اصلا برام مهم نیست قضاوت بشم یا چی درموردم بگن

این سبک زندگیه که من انتخاب کردم

منم درونگرام ولی مشکلی با عید دیدنی ندارمچون سال به سال جایی نمیرم دیگه یک عید رو میرم بیرون (البته ...

شاید باورت نشه ولی من ۱۰ سال هم بگذره یادم میمونه کی چه حرفی بهم زده

از اول درونگرا نبودیم ک اون بیرون حالمونو بهم زد چپیدیم تو خودمون😊ولشون کن عزیزم

نه همه از اول یا درونگران یا برونگرا 

تا آخرشم تغییری نمیکنه 

و هیچ ایرادی هم نداره یه تیپ شخصیتیه 

از قضا آدمایه بزرگی هم از توشون درمیاد 

خب دیگه جزوی از شخصیته نمیشه عضوش کرد حالا هر چند سالت باشهولی من اتفاقا از تنهایی هام لذت میبرم

سلام من یه برون گرای پرانرژی بودم یعنی بمب انرژی کاری به حرف زدن نداشتم همیشه به قول بقیه آچارهمه کاره بودم هرکس کمک لازم داشت بودم می‌دونی چیشدجوری تخریب شدم ازکارهام پشیمون شدم وگفتن خیلی پرووفوضول همه چی هست الان شدم درون گرایی که فوق فوق سفت و سخت شدم که همه متعجب شدن حتی میگن این چرااینجورشده هیچکس نگفت چجورخرابرکردیم که حتی نمیخوادباهامون هم کلام شه...بهترین راهه درونگرایی