2777
2789
عنوان

تو اجتماع بودن

246 بازدید | 29 پست

شنیدم که میگن تو خونه نمون و اجتماعی باش و بیرون برو با آدمای مختلف آشنا شو

الان من تنها برم بیرون (دوستام باهام نمیان) چجوری با آدما آشنا شم؟😐 برم تو اکیپ و اینا

کجا برم اصلا چجوری رفتار کنم

که دوستای جدید پیدا کنم و حتی پیشنهاد دوستی و اینا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیخیال بابا بقیه بیخود گفتن مگه هرچی بقیه بگن درسته

من خودم ذاتا درونگرام و اکثرا خونه م هیچوقت هم نگفتم کاش برم بیرون و اینجور حرفا

هرجوری دوست داری زندگی کن بیخیال حرف مردم

بیخیال بابا بقیه بیخود گفتن مگه هرچی بقیه بگن درستهمن خودم ذاتا درونگرام و اکثرا خونه م هیچوقت هم نگ ...

بعدا آسیب میبینی منم همین بودم

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
چ اسیبی منم کلا بابقیه حرف نمیزنم و..

صدات کم کم آروم میشه تو جمع 

سر کار به مشکل میخوری

حقت نمیتونی بگیری

اعتماد به نفس پایین 

تو شلوغی کلافه میشی

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
صدات کم کم آروم میشه تو جمع سر کار به مشکل میخوریحقت نمیتونی بگیریاعتماد به نفس پایین تو شلوغی کلافه ...

همین ویژگی ها رو دارم شرایط تنها رفتن ب جایی روهم ندارم کلا کم میرم بیرون افسرده ام هم.

همین ویژگی ها رو دارم شرایط تنها رفتن ب جایی روهم ندارم کلا کم میرم بیرون افسرده ام هم.

باید تغییرش بدی هر چقدر سن بیشتر بشه بد تره

خب بشهنمیرم تو جمعمگه تو خونه بودن چشه

عزیزم منم خیلی عاشق آدم ها نیستم ولی می‌رسی به حرفم 

انسان آدم اجتماعی هست و تو بلاخره او جامعه قرار میگیری نزار اون موقع آدم ضعیفی باشی. 

حقتو نتونی بگیری یا افسرده باشی چیزی نیست؟؟

تا ابد بچه نمی‌مونی که بمونی تو خونه بلاخره ۳۰.۴۰سالت میشه