2777
2789

من دارم

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازگیا نگرفتم اونموقع ک گرفتم ۲ تومن شد

بله خوبه راضیم ۶۵ واته

ولی بخوام بگیرم اینبار ۹۵ یا ۱۰۰ وات میخرم

بستگی ب کارت داره ک چقدر نور لازم داری و میتونی از فروشنده مشورت بگیری

پیج ringlight_oneshop تو اینستا بزن کلی معرفی داره تو هر بودجه ای و برای هرکاربردی 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید
روسری سفیدداشتی چه بهترنداشتی حتماموقع قران خوندن سرت بندازایه هاسنگینی دارن پرقدرت هستن روسری یفیدن ...

به همین خاطره واقعا؟ 

حس میکردم شاید بخاطر همزاد و اینچیزاست چون قبلا گفتن که همزاد دارم

کاربری دست دونفر

به همین خاطره واقعا؟ حس میکردم شاید بخاطر همزاد و اینچیزاست چون قبلا گفتن که همزاد دارم

نه به خاطرهمزادنیست به خاطرقدرت وسنگینی ایه هاست قاری  های اهل تسنن قرانوببینی کلاه قرمزسرشونه