2777
2789

تهش میخواستم اینو بگم این سریال قطعا تحریف شدس و از روی عقاید ناصبی ها ساخته شده. اونیکه باهوشه، منظور من رو فهمیده و ارادت من رو به اهل بیت درک کرده ولی اونیکه نفهمیده و به من حمله کرده، دیگه خواب زده ای هستش که نمیشه از خواب بیدارش کرد. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

مال کدوم کشوره؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا حرفهای تفرقه افکنانه مطرح میکنید معاویه هر چی بود برای یک عده محبوب و قهرمان هست من اینو پارسال فهمیدم ک اهل تسنن خیلی دوستش دارن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
مال کدوم کشوره؟

سعودی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
اولش چی بود که تهش این شد

بیخیال، گفتم این سریال عقاید خیلی از عرب هارو که در ظاهر طرفدار اهل بیت هستند ولی در واقعیت ناصبی و عاشق خاندان اموی هستن رو برملا کرد، بهم حمله کردن که مشخص شد فرقه ات چیه😆

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
تو توهین کن بعد حق به جانب حرف بزن

توهین؟ دقیقا توهینی که کردم رو بگو

عزیزم چرا حرفهای تفرقه افکنانه مطرح میکنید معاویه هر چی بود برای یک عده محبوب و قهرمان هست من اینو پ ...

خوب منم دارم همینو میگم، تو اون تاپیکم گفتم این سریال، واقعیت خیلی از این عرب هارو که در ظاهر محب اهل بیتن ولی در واقعیت طرفدار خاندان اموی هستن رو برملا کرد. نمی دونم چرا بهم حمله شد. 

معاویه بابای یزید هست همین کافیه برای معرفی کردنش

بله صد درصد، خدا لعنت کنه خاندان اموی رو