2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 91 پست
🤣 چه رک

😅😅😅

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
اگه میتونی منو بگیر😂 خدا نکشتت

😅😅😅😅

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی واضح گفتی🤭

😅😅😅😅

بیشتر ببینید
من فوری‌لباس در نمیارم همیشه اون لباسامو در میاره … همیشه روال همینه خواستم مثلا یبار این اتفاق نیوف ...

گفتم بهت دیگه 

لباس یه موردش بود 

موردهای دیگه شم امتحان کن 

گاهی وقتا هم تو براش دربیار 

بیشتر ببینید
گفتم بهت دیگه لباس یه موردش بود موردهای دیگه شم امتحان کن گاهی وقتا هم تو براش دربیار

که یکنواخت نشه 

بیشتر ببینید
تو روحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فکرش کن ساعت 2شب تو خونه بدو بدو

😅😅😅

بیشتر ببینید
ببین مثلا یه دفعه فاصله میگیره یا جای دیگه میشینه

دیگه خودت دلیلشو می‌دونی دیگه

خودت باید ببینی رابطت چجوریه دوست داره یا نداره وگرنه با این نمیشه فهمید 

اینکه میگن مردی که دوست داره بهت نگاه جنسی نداره غلط ترین حرف ممکنه 

کجا میام دوبارهخاکش دامن گیره یعنی چی؟؟؟

یعنی اگه تعلیقم بشی دوباره کاربری میسازی ومیای نی نی سایت دامن گیریعنی گیرت میندازه ونمیتونی تاهمیشه نیای سایت اینجامثل خونه ی پدریه هرکی رفته دوباره برگشته

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

اینا چیه نوشتی آبجی پاره شدم از خندهمتولد چندی؟

۳۲سالمه ولی روحم ۱۴سالشه😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

دیگه خودت دلیلشو می‌دونی دیگهخودت باید ببینی رابطت چجوریه دوست داره یا نداره وگرنه با این نمیشه فهمی ...

مرسی عزیزم بله از رفتارهای دیگش متوجه شده بودم احساس پیدا کرده ولی روی این رفتارش مشکوک شده بودم

ببین اول جملت گفتی سعی کن تا همیشه خواست اوکی نباشی ، من تمام مشکلم توی همین موضوعه این یعنی چی؟روال ...

ببین عشقم اصلا منظور این نیست که نه بگی 

اتفاقا یه زن خوب باید همیشه پایه باشه تو این چیزا 

اما مثلا اون لحظه که میاد سمتت و میخواد لباستو در بیاره نزدیک لحظه دخول که میشه 

تو یهو دستشو میکشی مثلا 

بعد لباشو بوس میکنی یا هر چیز دیگه اونم باهات همکاری میکنه 

یکی دو بار این کارو میکنی 

اینجوری تشنه تر میشه 

بی تاب تر میشه واسه اون لحظه ... 

این یکیش 

یکیم این که همیشه هر وقت که گفت تو اوکیو ندی مثلا گفت رابطه میخوام تو اما حالشو نداری به دلایلی یا مریضی میگی که عزیزم یساعت دیگه انجامش بدیم یا من الان تواناییش رو ندارم و ...اما بوس و بغل و اینا سرجاشه که فکر نکنه که همیشه تو در دسترسشی یکاری بکن که دلتنگ با تو بودن بشه نه که براش عادت بشه البته همه ی اینا باید با زبون خوش و دلبری همیشگیت باشه 

متوجه شدی

💜🌻