2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 91 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنو شوهری که همدیگه رو دوست داشته باشند و عاشق هم باشند و از لحاظ جنسی اگر مشکلی نداشته باشند به نظر ...

اینکه همدیگرو درک کنن موقعی که طرف آمادگی نداره یه بحث جداست اینکه هر وقت مرد میل کرد زن در هر شرایطی در اختیارش باشه این منظورم بود.

مگه زن انسان نیست در شرایطی که مشکل روحی داره، خستس، یا شرایطش رو نداره به شوهرش نه بگه؟

چون ریپ زدید جواب دادم

خب هدف شما از زندگی غریزی هست

یعنی اینکه غرایزت حکم میکنه ازدواج کنی و تولید مثل کنی خیلیا رو دیدم که اینجوری نیستن.  

حالا فکر کن بچه اوردی و پیر شدی و...

بالاخره تا آخر عمرت که توانایی س ک س نداری، یا شوهرتم تا یه سنی میتونه باهات باشه.

شما فکر کن که شوهرت توانایی جنسی س ک س رو از دست داد، چی برات باقی میمونه که کنارش بمونی؟ 

یا برعکس شما دیگه توانایی نداری س ک س کنی 

ازدواج یه پیوند مقدسه که  سک س یکی از اعمالشه اما اگه یه روزی همسرم توانائیشو نداشته باشه من اونو بخاطر س ک س ولش نمیکنم حتما کنارش میمونم چون من هدفم این نبوده 

ضمنا یه چیزایی هم هست به اسم عشق،محبت، وفاداری، انسانیت، حمایت، دوستی، از خود گذشتگی، تکیه گاه و دلگرمی و امید داشتن، همدل و همراه بودن و داشتن در زندگی این چیزا هست که درکنار  ازدواج به  سک س معنا میده و انسان رو از بقیه موجوداتی که سک س دارن و تولید مثل میکنن جدا میکنه همه حیوانات این عمل غریزی رو انجام میدن. 

بعضیا فکر میکنن رابطه همه چیه😐 آشتیه، جایزه اس، هدیه اس، ابراز علاقه و احساساته، ابراز پشیمونیه، یه شروع دوباره اس.

خلاصه شده هم زبون، هم احساس، هم عقل و رفتار خیلیها بخصوص آقایون

روز خوش

نه اتفاقا به نظرم ادای اینجور آدما رو درآوردن اشتباهه باعث ایجاد فانتزی های عجیب و غریب تو مردا میش ...

اتفاقا مردها عاشق روابط اینجورین نه معمولی و عادی

رابطه از پشت، اورال ، دهانی، و غیره که جای گفتنش نیست

چجوری شما منو تو بین این همه تایپیک زیر نظر داری قصدی چیزی داری بگو

زیرنظرندارم چون تواین تاپیکامیبینمت گفتم قصدی ندارم چون خودم شوهروبچه دارم ولی شمام انقدراحت نباش تعلیقت میکنن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

عزیزم سعي کن همیشه تا خواست اوکي نباشي 

گاهي وقتا هم ناز کن که تشنه تر شه🤭

لباساي باز جدید و خوشگل بپوش 

رو ارایشت کار کن مخصوصا آرایش چشا 

تو رابطه صداتو اروم نگه دار اسمشو با ناز صدا کن باهاش حرف بزن تو رابطه تو چشاش نگاه کن بزار صداتو بشنوه کارایی بکن که نشون بدی که مشتاقی براش...

کارایی که تا الان نکردی رو امتحان کن ... 

مثلا ماساژش بده ؛یا رابطه توی حمومو امتحان کن؛یا جای جدید واسه رابطه 

پوزیشنای جدیدو یاد بگیر و امتحان کن 

گاهی وقتا خودت واسه رابطه پیشقدم شو خیلی وقتا هم نیاز نیست مستقیم بگی مثلا یه شب اتاقو معطر کن نور اتاقو ملایم بزار یه لباس خواب جدید تنت کن به خودت برس برو تو رخت خواب خودتو بزن تو خواب دیگه ایشون که بیاد ببینه عقل از سرش میپره و ...😅 

شیطونی یاد بگیر یه کارایی بکن که تحریکش کنی بعد موضوعو عوض کن اینجوری بزار واسه نزدیک شدن بهت مشتاق بشه... مثلا یبار که باهم نشستین بهش بگو عزیزم من گشنمه!مثلا اون میگه خب فلان چیزو برات بخرم که بخوری یا ... تو یه نگاه اروم با لبخند و چشای شیطونی به پایینش میندازی بعد میگی اومم هیچی اصلا ولش کن🤗😂😂

يا اینکه مثلا یدفعه که نشسته تو موهاتو باز کن لباسای خوشگلتو تنت کن بیا جلوش رقص قشنگ بکن😍مطمئن باش خیلی خوشش میاد حتی اگه چیزی نگه♥️کلا سعی کن کارایی بکنی که تا حالا نکردی  

مطمئنم که میتونی از پسش بر بیای 

پ.ن: من مجردم ولی دیگه هر چی یادم بود گفتم😂

💜🌻

زیرنظرندارم چون تواین تاپیکامیبینمت گفتم قصدی ندارم چون خودم شوهروبچه دارم ولی شمام انقدراحت نباش تع ...

آها موفق باشی 

تعیلقم کنن این سایت بدردم نمیخوره ک همینطوری اومدم عیده سمت روستاییم به هیچی دسترسی ندارم

عزیزم سعي کن همیشه تا خواست اوکي نباشي گاهي وقتا هم ناز کن که تشنه تر شه🤭لباساي باز جدید و خوشگل بپ ...

ببین اول جملت گفتی سعی کن تا همیشه خواست اوکی نباشی ، من تمام مشکلم توی همین موضوعه این یعنی چی؟

روال ما همیشه به این شکله اونه که لباسای منو در میاره و شروع میکنه 

من تا به حال بهش نه نکفتم 

منظورت اینه نه بگم؟

چجوری در دسترسش نباشم؟؟

آها موفق باشی تعیلقم کنن این سایت بدردم نمیخوره ک همینطوری اومدم عیده سمت روستاییم به هیچی دسترسی ند ...

ماکه توشهریم هم کلاپلاس شدیم توخونه کلااینجاخاکش دامن گیره حتی تعلیقم بشی دوباره میای مطمئن باش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
خب الان سئوالم اینه که اگر نه بگم ناز کردن محسوب نمیشه؟

نه عزیزم نه گفتن ناز کردن نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید