2777
2789

منم  شوهرررررررر موخااااااااامممممممممممممممممممممممممم 

پولدار   خوش  اخلاق   

خوشتیپ  

منم   با  یه  پسر  مذهبی  رل  زدم   اصلا  به درد نمیخورن همشون اداس   خیلی   فرهنگش  پایینه  خیلی  بی ادب  

انقد همه ازش  تعریف میکنن  به ایمانشو ادم بودنش 

وقتی  باهاش  دوست شدم  فهمیدم از یک  گاو چیزی  کم نداره  

همش بیرون  ادا در میاره  

ولی  قبلش با یه  غیر مذهبی   مثلا  معمولی  بود  نماز روزه  اینا   خوشش نمی اومد  

وایییی انقد  با شعور  با فرهنگ  با درک  ادم حسابی  بود     ادم  کیف  میکرد    و  لعنت  به خودم که  کات  کردم الکی  باهاش 

دنبال  ادم  حسابی   باش   اگ   مذهبیا  همشون خوب  بودن  این همه  مذهبی   هست   یاران امام زمان  تکمیل  میشد    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید