2777
2789

وقتی که انرژیت پایینه و توی دایره های آبی توی عکسی که گذاشتم هستی.
اون موقع از همون روش کمترین حد استفاده می کنی.
و یک سری یاد آور که کلا گذاشتی که همیشه کمکت کنه یادت بیاد. مثلا من همیشه گفتم من هر وقت حموم می رم توی همون حموم نخ دندون می زنم. این می شه یه یاد آور. یا کتاب رو می گذارم روی بالشم و یادم می اندازه قبل از خواب کتاب بخونم. اینا کافی نیست ولی باید همیشه باشه تا وقتایی که انگیزه مون خیلی پایینه به اینا پناه ببریم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا یه مثال برای baby step  می زنم.

- به جای تلاش برای تمیز کردن کل خانه به یکباره، به یک اقدام کوچک متعهد بشید. به عنوان مثال: پس از مسواک زدن، یک مورد را در جای خود قرار می دهم.

لنگر عادت - این عادت را به یک روال موجود وصل کنید. به عنوان مثال: بعد از اینکه چایی صبحم را درست کردم، پیشخوان آشپزخانه را به مدت یک دقیقه پاک می کنم.

کار را آسان کنید - وسایل نظافت را در دسترس داشته باشید، مثلا قرار دادن دستمال مرطوب ضد عفونی کننده در آشپزخانه یا یک سبد لباسشویی کوچک در هر اتاق.

جشن بگیرید - بعد از هر بار که این کارو کردید برید جلوی آینه به خودتون بگید آفرین. 

مثلا تو درس خوندن ایتم شبانه تعیین کنیم؟هرشب تست فیزیک مثلا؟

ببین تصور کن توی بدترین حالتت هستی. در اون روزها چندتا تست فیزیک می تونی بزنی؟ (یک دونه هم هست بگو)
فرض کن در بهترین حالتت هستی. حالت خوبه و انگیزه داره چندتا می تونی؟
حالا فرض کن حالت بده. چه طور می تونی به خودت کمک کنی؟

حالا یه عادت خوب توی زندگیت روهم بگو که الان داری. 

ممنون از تاپیک خوبتونشما مشاور هستید ؟ من درمورد روابط اجتماعی سوال دارم

خواهش می کنم. من در این زمینه اطلاعات دارم. نه به عنوان مشاور فعالیت نمی کنم الان. |ینایی که نوشتم نتیجه تحقیقات یک پروفسور استنفورد به نام 

ببین تصور کن توی بدترین حالتت هستی. در اون روزها چندتا تست فیزیک می تونی بزنی؟ (یک دونه هم هست بگو)ف ...

مثلا ویدیو اموزشی نمیتونم ببینم وقتی انگیزه ندارم ولی کتاب میتونم بخونم 

مثلا تست زیست نمیتونم بزنم تست فیزیک چرا تست شیمیم میتونم

هرکدوم 30 تا مثلا شایدم کمتر

و ادبیات میتونم بخونم بقیه عمومی ها نه فک نکنم شایدم بتونم 

مثلا ویدیو اموزشی نمیتونم ببینم وقتی انگیزه ندارم ولی کتاب میتونم بخونم مثلا تست زیست نمیتونم بزنم ت ...

خب پس تو پایه ات رو بگذار
روز دو تا تست زیست
20 تا فیزیک
20 تا شیمی
نیم ساعت خوندن هر درسی.

این می شه پایه ی تو. در بدترین روز و بدترین حالت انجامش بده و انجام دادی احساس موفقیت کن و برو جلوی آینه و بزن روی شونه ی خودت بگو آفرین دختر.
-----
روزهایی که انگیزه ات بالاست صاف برو سراغ ویدیو آموزشی دیدن درسی که برات سخته. اینجوری کاری می کنی که تست اون درس برات آسون بشه. خودت رو بای روزهای کم انگیزه آماده می کنی.
روزهایی انگیزه ات بالاست با یه دوستت قرار بگذار فلان فصل رو بخونید و تست بزنید.
روزهایی که انگیزه ات بالاست یه کاری برای خودت بکن که بهت در روزهای بعد کمک می کنه.
-----
اون مینیمم رو هیچ وقت ترک نکن. اگر یک هفته ده روز دیدی هر روز بیشتر از اون انجام دادی یه ذره مینیمم رو بیشتر کن. 

اولین چیزی که نباید انجام بدی اینه که بری هدفت رو برای بقیه اعلام کنی یا روی کاغذ بنویسی که «من می‌خوام 15 کیلو وزن کم کنم». این کار فقط یه فشار اضافی روت می‌ذاره و عملاً کمکی نمی‌کنه.حقیقت اینه که انگیزه یه چیز ثابت نیست، بالا و پایین داره. یه روز کلی انرژی داری و حس می‌کنی می‌تونی کوه جابه‌جا کنی، یه روز دیگه حتی حوصله نداری از جات بلند شی (دایره های آبی و نارنجی توی دیاگرام). این طبیعیه و برای همه همینه. پس اول از همه اینو بپذیر

.حالا وقتی که انگیزه‌ات بالاست (دایره های نارنجی)، به‌جای اینکه یه کار بزرگ انجام بدی و خودتو خسته کنی، یه کار کن که بعداً راحت‌تر بتونی ادامه بدی. مثلاً اگه می‌خوای بیشتر راه بری، برو یه کفش خوب بخر. اگه می‌خوای رژیم سالم‌تری داشته باشی، کلی سبزیجات بشور و بذار تو یخچال که دم دست باشه. یعنی یک سیستم طراحی کن برای اینکه در اون سیستم بتونی بهتر جلو بری. یک از راه های درست کردن سیستم وصل کردن رفتار جدید به یک عادتی هست که الان هم وجود داره.  یا گذاشتن یک سری یاد آوری. خلاصه سیستم رو فراهم کن.

یک اصل مهم از این طراحی سیستم طراحی قدم های کوچک هست.  مهم‌ترین چیز اینه که یه حداقل تعیین کنی که حتی توی روزهای بی‌انگیزه (دایره های آبی) هم بتونی انجامش بدی. مثلاً نگو «هر روز یه ساعت پیاده‌روی می‌کنم» چون توی روزای کم‌انرژی عمراً انجامش نمی‌دی. به‌جاش بگو «من هر روز ۱۰ دقیقه راه می‌رم». اگه اون روز حال داشتی، بیشتر برو، ولی تعهد اصلیت همون ۱۰ دقیقه باشه. خود بی جی فاگ نظریه پرداز این مساله مثال می زنه که فقط یه دندونت رو نخ دندون بکش. این قدر ساده!!

بعد آروم‌آروم زیادش کن. مثلاً یه هفته ۱۰ دقیقه، هفته بعد ۱۵ دقیقه. اینجوری حس موفقیت هم بهت دست می‌ده و انگیزه‌ات رو نمی‌بازی. مهم اینه که توی بدترین حالت ممکن هم بتونی به قولی که به خودت دادی پایبند بمونی. قدم‌های کوچیک، ولی مداوم!  فقط احساسات مثبت می تونند در طولانی مدت تغییرات ما رو تغییر بدن و ما نیاز به این موفقیت های کوچک برای آفرینش اون احساس مثبت داریم. پس بخش مهم طراحی این قدم های کوچک این هست که احساس خوب را همراه اون رفتارمون بکنیم. می گه تکرار یک رفتار نیست که اون را برای ما تبدیل به عادت می کنه. بلکه همراهی یه حس خوب باهاش هست که اون رو برای ما عادت می کنه. یا از بین بردن یک حس بد.