2777
2789
عنوان

جواب این اقاعه همکلاسی دانشگاهمو چی بدم 😑😶

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشش اومده ازت 

رشته تحصیلی چیه ؟

چند سالشه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید

فکر میکنم کراشت هم هست 😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
ادم بی آزار و خوبیه ولی اگه منظورت رابطه عاطفیه من اهل دوستی نیستم و ارتباط خارج از چارچوبو میگم حس ...

درسته بنظرم قرار گذاشتن مناسب نیست 

هیچی دیگه یه لایک بزار بره

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید
خب خوشحال میشم ننویس بنویس اگه دانشگاه بودم حتما ولی خب متاسفانه فکر نکنم باشم

ب نمیگه از کجا می‌دونی اون موقع دانشگاه نیستی؟😂

میخوای فقط بنویسم ، امیدوارم کارتون به خوبی انجام بشه و موفق باشید

دیگه چیزی برای درخواست دیدارش ننویسم

یا بنویسم امیدوارم کارتون به خوبی انجام بشه.

اگر دانشگاه بودم ، ان‌شاءالله.

ولی خب این دومین تهش انگار یه پاسخ مثبت برای دیداره

نمیخوام بگم باشه میبینمت

چرا باید بگم بچه مردمو میبینم😑😂