2777
2789
عنوان

یه دختری که همه ازش خوششون میاد رازشو بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 65 پست
خودم به چشم دیدم بابا

چیودیدی؟تعریفاشو؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیافش خوشگله یا اعتماد بنفس دارع؟

قیافش که خوبه ولی خیلیاای دیگه هم هستن قیافشون خوبه

اعتماد به نفسم بله از وقتی رو خودش کار کرده داره

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
خوشگل که خیلیا خوشگلن مخصوصا با این عملا و آ ایشایی که رواج دارهروابط عمومیشم نه آنچنان خوب نیست خجا ...

کلا ادمهایی که از نظر پوشش ساده و مرتب هستن  قیافشون و تابلو نکردن  و زیاد صحبت نمیکنن شنونده خوبی هستن  محبوبیت زیادی پیدا میکنن 

کاری به اینا نداره حالا شما یکسال بشین خونه بگو من خوبم خوبم هیچ تاثیری نداره بعضی ادما روحیه خاصی د ...

اتفاقا تاثیر داره امتحان کن

کلا ادمهایی که از نظر پوشش ساده و مرتب هستن قیافشون و تابلو نکردن و زیاد صحبت نمیکنن شنونده خوبی ه ...

نه بابا منم اکثر وقتا ساده و مرتب هستم و قیاقم تابلو نیست ولی اصلا محبوبیت اونو ندارم

منظورت محبوب بودنشه؟بله به چشم دیدم

منظورم اینه روش محبوب شدنشودروغ گفته اون فقط انرژی بالایی داره همین بعضیاانقدانرژیشون بالاست که حتی توسایت وازپشت کاربریشون انرژیشون احساس میشه این ربطی به تعریف واحساسش نصبت به خودش نداره داشته اسکولت میکرده البته ببخشید

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
منظورم اینه روش محبوب شدنشودروغ گفته اون فقط انرژی بالایی داره همین بعضیاانقدانرژیشون بالاست که حتی ...

خب قبلا اصلا اینشکلی نبود خب 

انرژیش تغییر کرده؟

بعدم آدم نزدیک بهمه دروغ چرا بگه اخه

قانون جذی حقیقت محضه تو اسلامم بهش اشاره شده

خدا نمیاد یه یکی  انرژی بالا بده به یکی انرژی کم این ماییم که روش کار میکنیم