2777
2789
عنوان

دخترای متاهل وقتی میرین خونه باباتون چیزی هم میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 51 پست
ببرید خیلی زشته ..میوه وگوشت واینا نیازمند ک نیستن

میوه یاشیرینی ربطی به پولداری یانیازمندی نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
میوه یاشیرینی ربطی به پولداری یانیازمندی نداره

ما رسممون نیست تومشهد 

ناراحت میشن یا جا میخورن ببینن همچین چیزی 🤣🤣

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما رسممون نیست تومشهد ناراحت میشن یا جا میخورن ببینن همچین چیزی 🤣🤣

ربطئی به رسم نداره مثلامن چندماه یکباربریزن خونه پدرم خودم خجالت میکشم  یه شیرینی میبرم  یا خونه بقیه فامیل اگرچندماه برم دست خالی نمیرم حتماکادومیبرم  شماامتحان کن بعدچندماه رفتی یه شیرینی ببر یامیوه نوبرانه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
ربطئی به رسم نداره مثلامن چندماه یکباربریزن خونه پدرم خودم خجالت میکشم یه شیرینی میبرم یا خونه بقی ...

شیرینی میشه ببرم ولی میوه رو روم نمیشه 

اره مثلا پیراشکی چیزی درست کنی ببری خوبه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شیرینی میشه ببرم ولی میوه رو روم نمیشه اره مثلا پیراشکی چیزی درست کنی ببری خوبه

میوه نوبرانه امتحان کن

بیشتر ببینید
ببرید خیلی زشته ..میوه وگوشت واینا نیازمند ک نیستن

بنظر من ک نبردنش زشته..زشت اینه ک همش ادم بره یه جایی فقط بخوره و بی خیال برگرده.ادم نباید دست خالی جایی بره.توصیه ی پیامبرم هست.بعدم هر چیزی ک ب درد بخوره ،متنوع میشه برد .حالا گاهیم گوشت و مرغ و همین چیزا .بالاخره دور هم مصرف می کنیم.اصلنم زشت نیست.اتفاقا من نوعی خودم خداروشکر پدرم هیچ نیازی نداره چن تا خونه داره حقوق و درآمدشم عالیه.هر بارم بردم کلی گله میکنه .ولی من دوست دارم ببرم.حتی اگر خودمم یه وقت تو شلوغی لحظه ی نود یادم بره شوهرم ب هیچ عنوان راضی نمیشه دست خالی بره