2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز که زن سی سال کوچکتر وزیرو دیده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس شوهرتون بی انصافی میکنه همون هفت سال هم زیاد بوده براش.ولی در کل هیچ زن شوهری از حق خودشون قانع ...

انگار الان مد شده زن ۱۵ سال ۲۰سال و ... کوچکتر 

زن اون اقا ۳۰ سالشه من ۳۳ اون کلی عمل داره و من چهره ی خودم رو دارم بدون عمل اصلا نباید مقایسه بشیم 

اگه خودش پولدار بود یه چیزی 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
انگار الان مد شده زن ۱۵ سال ۲۰سال و ... کوچکتر زن اون اقا ۳۰ سالشه من ۳۳ اون کلی عمل داره و من چهره ...

اره منم زیاد دیدم با اختلاف زیاد ازدواج میکنن  به خاطر فقر اینجور شده خانم20 ساله با مرد 40 ساله ازدواج میکنه

دوس دارم ناشناس بمونم💯

من عاشق شخصیت مهربون شما شدم توی تاپیکم اومدین حرفاتون کلی کمکم کرد 

این تاپیک خودتونو دیدم فهمیدم مردا واقعا بی لیاقتن 

شایدم یه چیزی گفته حرص شما رو دربیاره قصدا 

مرد جماعت پررو و بی چشم و روعه 

کاش بلاکش کنی ادب شه🤣🤣🤣🤣🤣

من عاشق شخصیت مهربون شما شدم توی تاپیکم اومدین حرفاتون کلی کمکم کرد این تاپیک خودتونو دیدم فهمیدم مر ...

حرفام بر اساس تجربه بود گلم ..

آروم باش و صبرداشته باش اگه حسشواقعی باشه جایی نمیره؛؛

کیو بلاک کنم ؟ شوهرمه دیوونه😅😅

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
حرفام بر اساس تجربه بود گلم ..آروم باش و صبرداشته باش اگه حسشواقعی باشه جایی نمیره؛؛کیو بلاک کنم ؟ ش ...

شوخی میکنم 🤣🤣🤣 

من تنها سلاحی که دارم بلاکه متاسفانه🤣🤣 

چشم ممنون از همه حرفات 

خیلی ماااهی

شوخی میکنم 🤣🤣🤣 من تنها سلاحی که دارم بلاکه متاسفانه🤣🤣 چشم ممنون از همه حرفات خیلی ماااهی

تو هم ماهی 😘😘😘