پاییز۱۳۷۰ مدیر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2739 عنوان شوهرم از دیروز که زن سی سال کوچکتر وزیرو دیده میگه | مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 54 پست خوشبحالش پولداره زن ۳۰ سال کوچکتر گرفته 💔چه شانسی داره و فلان از شوهرم متنفرم خودش یه مرد خسیس و گداصفته حالا به زن اون وزیر حسودی کرده اشغال 🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !! 1404/01/01 | 13:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لس،آنجلس عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 628 شوهرم ۴۰سالشه خودم ۳۳ سالمه پس شوهرتون بی انصافی میکنه همون هفت سال هم زیاد بوده براش.ولی در کل هیچ زن شوهری از حق خودشون قانع نیستن دوس دارم ناشناس بمونم💯
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 309 حالا زنش خیلی معمولی بود اش دهن سوزی نبودشوهر شما اخلاق بدی دارد با زن وزندگی بقیه چکار دارهبجا ک ب زن خودش برسه.....
پاییز۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2739 پس شوهرتون بی انصافی میکنه همون هفت سال هم زیاد بوده براش.ولی در کل هیچ زن شوهری از حق خودشون قانع ... انگار الان مد شده زن ۱۵ سال ۲۰سال و ... کوچکتر زن اون اقا ۳۰ سالشه من ۳۳ اون کلی عمل داره و من چهره ی خودم رو دارم بدون عمل اصلا نباید مقایسه بشیم اگه خودش پولدار بود یه چیزی 🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
لس،آنجلس عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 628 انگار الان مد شده زن ۱۵ سال ۲۰سال و ... کوچکتر زن اون اقا ۳۰ سالشه من ۳۳ اون کلی عمل داره و من چهره ... اره منم زیاد دیدم با اختلاف زیاد ازدواج میکنن به خاطر فقر اینجور شده خانم20 ساله با مرد 40 ساله ازدواج میکنه دوس دارم ناشناس بمونم💯
توت_فرنگی_فرفری عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2449 من عاشق شخصیت مهربون شما شدم توی تاپیکم اومدین حرفاتون کلی کمکم کرد این تاپیک خودتونو دیدم فهمیدم مردا واقعا بی لیاقتن شایدم یه چیزی گفته حرص شما رو دربیاره قصدا مرد جماعت پررو و بی چشم و روعه کاش بلاکش کنی ادب شه🤣🤣🤣🤣🤣
پاییز۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2739 من عاشق شخصیت مهربون شما شدم توی تاپیکم اومدین حرفاتون کلی کمکم کرد این تاپیک خودتونو دیدم فهمیدم مر ... حرفام بر اساس تجربه بود گلم ..آروم باش و صبرداشته باش اگه حسشواقعی باشه جایی نمیره؛؛کیو بلاک کنم ؟ شوهرمه دیوونه😅😅 🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
توت_فرنگی_فرفری عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2449 حرفام بر اساس تجربه بود گلم ..آروم باش و صبرداشته باش اگه حسشواقعی باشه جایی نمیره؛؛کیو بلاک کنم ؟ ش ... شوخی میکنم 🤣🤣🤣 من تنها سلاحی که دارم بلاکه متاسفانه🤣🤣 چشم ممنون از همه حرفات خیلی ماااهی
پاییز۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2739 شوخی میکنم 🤣🤣🤣 من تنها سلاحی که دارم بلاکه متاسفانه🤣🤣 چشم ممنون از همه حرفات خیلی ماااهی تو هم ماهی 😘😘😘 🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!