2777
2789

خوشبحالش پولداره زن ۳۰ سال کوچکتر گرفته 💔

چه شانسی داره و فلان 

از شوهرم متنفرم خودش یه مرد خسیس و گداصفته حالا به زن اون وزیر حسودی کرده اشغال 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

حرومزاده

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم گفتم اگه منم یه شوهر به اون پولداری دلشتم همینقدر به خودم میرسیدم و زیبا میشدم💔هرچند الانم زیبا هستم و خبر نداره چشم خیلیا دنبال زن خودشه هیععع

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

والا وزیرم از نظر ظاهری چیزی از اون زنه کم نداره. خانمه خیلی دلشم بخواد 

حالا بگو کارت به جایی رسیده خودت رو با وزیر و سرمایه دار مقایسه میکنی پشمک. بگو من خر مغزمو گاز گرفته بود زنت شدم وگرنه کی میومد با تو غیر از یه زیگیل آویزون که دنبال جای خواب و غذا باشه

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️

بگو خوش ب حالش دختره با یکی 30,سال بزرگتر ازدواج کرده ولی کیف میکنه ب جاش

بچه ها سرچ کنید میفهمیدکیو میگم 

بگو کاش تو هم ۳۰ سال بزرگتر بودی ولی دست ودلباز بودی وپول میپاشیدی هعی مردم شانس دارن😂😂😂

وای 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید