بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قابل توجه حسودای کم هوش، خونم یه مدت مسکول بوده نه دهاتای لاهیجان 😒خانواده خیلی فقیر بزرگ شدم همه چی شده عقده برام، جوری بوده وضعمون که من مجبور میشدم به جا آبنبات جوراب بابامو مک بزنم😔😔 من چون خیلی کمبود محبت و توجه داشتم عاشق همه میشدم، عشق اولم شاطر بود، روزی ۳ بار میرفتم نون میگرفتم ، نوناش مثه پیتزا خوشمزه بود برام، تو ۱۳، ۱۴ سالگی بعد از شاطر عاشق بقال محلمون شدم🥰 دیگه دیدم کسی محلم نمیده یه پسر دیدم میخواستم بهش شماره بدم که دوستام نذاشتن😏 البته آخرش همون پسر اومد منو گرفت😍برای درمان عفونتم همش عنبر نسا دود میدم خونم بوی طویله میده، پول دکتر ندارم مجبورم 😔 یه گربه هم داشتم تو رویاهام🐈 که هر سال اندازه ۵ سال سنش جهش میکرد دیگه دیدم ترسناک شده دادم به یکی بردش، هی نگید عکسشو بده😏 وقتی دندون درد خیلی بهم فشاره میاره میخک میذارم روش آب رو آتیشه، دکتر نرید ها پولتونو حروم نکنید شما یه مشت بدبختو بی خانواده و کم هوش و بیسواد و خدازده هستید که نون قلبتون رو میخورید بخاطر همینه زندگیاتون اینطوره😌