2777
2789
بگو گلم ولی من کلا کوفته تبریزی دوست ندارم

فدات گاهی برای تنوع خوبه یا وقتی مهمون داری گزینه خوبیه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
کوفته تبریزی دوست ندارم کوفته اصفهان و تهران خوشمزه است البته به سلیقه من

اینم خیلی  فرقی باکوفته تهران نداره 

فقط کوفته تهرانو گرد نمیکنن دیگه بیضی درست میکنن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برنجوولپه کامل بپزه؟

نه عزیزم توضیح دادم ۹۰ درصد بپزه کافیه

مثل حالتی که  همیشه برنج میجوشونی  که ابکش کنی دم کنی

برنجت موقع آبکش  کردن با ناخن فشار بدی له میشه مغزش خامه اونجوری باشه بردار

کامل بپزی خمیر میشه کوفته هات حساب میشن

سلام خوش اومدی عزیزم

ممنون عزیزم 

کپی کردم  بپزم 😘🥰

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
نکاتاولا اصلا ازگوشت گوسفندی استفاده نکنینچون گوشت گوسفندی جمع میشه موقع پخت کوچیک میشه و این خودش ب ...

دست گلت درد نکنه خوشگلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

تو تبریز کوفته گرفتم موی دراااااز توش بود هم آبروم جلو مهمونام رفت هم کلا دیگه حالم از کوفته‌شون بهم ...

الهی بگردم عزیزم چه خاطره بدی شده برات

آدم خودش توخونه بپزه خیلی سالم تر درمیاره والا بیرون اصلا مشخص نیست چی میریزن