2777
2789
عنوان

می خوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12324 بازدید | 52 پست
مامان رادین جونم تو هیچ مشکلی نداری خودت داری برای خودت مشکل به وجود میاری.احساس خوشبختی را خودت باید در قلبت به وجود بیاری.من یکبار طلاق گرفتم البته نه به خاطره قیافه اون خانواده واقعا بیمار و روان پریش بودند و دیدم جامعه یک دید بسیار منفی داره به زنان مطلقه.تازه من بچه هم نداشتم.این مواردی که شما گفتی مثلا قیافه اش را دوست ندارم دلیل نمیشه!
من یک دختر عموی چشم ابی دارم که از زیبایی سرامده همه دختران فامیله اما دوست دارم قیافه شوهرش را ببینی عین ادمهای جانی و قاتل هست و خیلی بیریخته اما چون دختر عموم اعتماد به نفس بهش داده و خود اون اقا هم خیلی با تربیت و با شخصیت هست نه تنها همه دوستش دارند بلکه قیافه اش هم عادی شده و ما همه احساس خوبی نسبت به ایشون داریم
مرد را زن بالا میبره و زن هم میتونه بکوبونه اش زمین!
والا به خدا منم قیافه ام خیلی از شوهرم سره! ولی تا حالا حتی یک کلمه هم نگفتم که اره من ال و بل و جیمبلم! تازه مادرشوهرم چند بار هم جلوی من گفته که اره همه میگویند پسرت از عروست سره!...منم حرفی نمیزنم.میخندم
بعدشم قیافه که موندگار نیست! ده سال دیگه همه پیری میشیم و همه تو یک مایه قیافه!
شوهرت گناه داره به خدا..من دلم براش سوخت..تازه تو یک پسر هم داری خانمی..بهش محبت کن..اصلا بهش بگو پشیمونی ...سعی کن خودت احساس خوشبختی را در خودت به وجود بیاری..برای خودت گل بخر..محیط خانه ات را تمییز کن...خوشبو باش...و کم کم بهش نزدیک بشو..توکل به خدا..ایشالا موفق میشی و یک زندگی عالی را پایه گذاری میکنی..تلاشت را به خاطره رادین کوچولو حتما بکن
آفرین مامان رادین جون چقدر خوشحال شدم می خوای تلاش کنی که زندگیتو قشنگتر کنی خدا رو شکر

می دونی هم که مشکل کجاست و حل شدنی هم هست مشکلتون...

امیدوارم زندگی بسیار بسیار شیرینی رو با همسر و رادینتون بنا کنی عزیزمممم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم دوستان همه چی رو گفتن اما من میگم که خیلی خوبه که تو از اون سری چون خانوما زود پیر میشن و آقایون سالها در اوج میمونن این خوبه که تو سالها واسش جذاب می مونی ببین عزیز آدم اگه بخواد همه چیرو در مورد گذشته میتونه فراموش کنه فقط باید بخوای بعدشم چون تو سری ممکنه اگه بهش فرصت بدی 10 برابر بقیه مردا بهت برسه
دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن
سلام مامانی رادین جون فکر کنم شما زندگی خیلی راحتی داری و تو زندگی غم دیگری نداری چون شوهر من هم مثل شماست هر چند وقتی بهونه میگیره که شکمت داره بزرگ میشه وای موهات داره سفید میشه وای و به خودش نیم نگاهی نمی اندازه اخه خیلی بی مسئولیت است و کل کارهای خونه و خرید و بچه داری و درس و مشق بچه رو دوش منه با وجود شاغل بودنم و من فکر میکنم خوشی زیاد زیردل این ادما رو میزنه منم بعضی وقت ها مثل همسر شما از حرفاش ناراحت میشم و میرم تنها می خوابم کاش از اول چشمهاتونو باز میکردید البته تمام همکارام میگن تو از شوهرت سری و قیافت از اون بهتره اما خودش حس زیبایی عجیبی داره فکر کنم کسی بهش گفته خوشگله . مثل ننه شوشو که فکر میکنه جواهر زاییده . کاش شما و همسر من بجای فکر کردن به زیبایی خود کمی احساس مسئولیت نسبت به بچه و زندگی داشتید و دائما غر نمی زدید و فضای خانه رو مسموم نمی کدرید بخدادارید جهنم می سازید و همه رو میسوزونید منم وقتی زیاد حرف میزنه میگم راه بازه هر وقت خواستی برو . تو رو بخدا یادرست زندگی کن یا برو و بزار همسرت بایکی دیگه خوشبخت بشه شاید از شما زیبا تر گیرش بیاد و مثل شما غرغر نکنه و اعصاب خورد نکنه مامانم میگه واصه مرد ناخواسته نمیشه زنونگی کرد . مطمئن باش از شما بهتر گیرش میاد چون خدا عذاب دادن شما رو می بینه و دل بزرگ مارو هم میبینه
بانو جان من موافق طلاق زن و شوهری که بچه دارن نیستم .مگر در شرایط واقعا خاص .
اما با این حرف نامادریت موافق نیستم چون عکسش به خودم ثابت شده
من خودم یکبار طلاق گرفتم .شوهر اولمو هم دوست داشتم اما به خاطر اعتیاد و بچه ننگی شدید و هزار تا مساله دیگه از هم توافقی جدا شدیم
خیلی هم شوهر اولم جذاب و مردونه و سک .سی بود طوری که همه دخترای فامیل به من حسرت میبردن از روی کوته فکریشون .جون قیافه و تیپ دختر کش و ثروت و ماشین BMW صد میلیونی شوهرمو می دیدن اما نمی دیدن که من تو خونه از دست بوی تریاک و حشیش و مامان بابا ش که همیشه ولو بودن تو خونه ما و واسه ما تصمیم گیری می کردن چی می کشیدم وهر روزم خون گریه می کردم
فقط خدا می دونه چقدر زندگیم سیاه بود .یه بار هم خودکشی کردم که موفق نشدم خودمو بکشم (الان به این کارم می خندم )
اما وقتی طلاق گرفتم و یه مدت تنها و اعصاب خورد بودم بعد یه مدت خودمو پیدا کردم و شروع کردم به زندگی قبل از ازدواجم برگشتم .
بعد از سه سال که دوباره ازدواج کردم الان بهت بگم شوهرم رو بهترین مرد دنیا می دونم .من که یه روز تو اون زندگی آرزوی مرگ شوهرم رو می کردم الان تمام دعاهایی که بلدم رو می خونم که خدا شوهر عزیزمو (دومی رو ) ازم نگیره.واقعا آقاست مهربون با شخصیت تحصیلات بالا با شعور .هر چی بگم کم گفتم .هم خودش و هم خونواده اش . قطعا از نظر قیافه و قد و هیکل به گرد پای شوهر اولم هم نمی رسه. اما من انقدر ازش خوبی دیدم که واقعا حاضرم بمیرم تا اون بمونه .اینو از صمیم قلبم می گم نه قربون صدقه الکی
این حرف" که تخت عوض میشه و بخت عوض نمیشه" رو به نظرمن زن های قدیمی می گفتن که زن ها به هر دلیل کوچکی زندگی رو ول نکنن طلاق بگیرن وگرنه وقتی آدم یه شوهر گودزیلا داره و ازش جدا میشه قرار نیست شوهر بعدی هم گودزیلا باشه .یعنی امیدوارم برای هیچ کس اینطوری نباشه
خلاصه واسه من که به لطف بیکران خدای عالم هم تخت عوض شد و هم بخت .اون هم به نحو احسن
ولی حالا کسی رو تشویق نمی کنم به طلاق ها .اونم به دلایلی مثل مشکلات عادی که تو زندگی همه هست یا قیافه و پول و .... . فقط می خوام بگم اگه شوهرتون واقعا آدم درب و داغونیه جدا شدن ازش رو مایه ننگ خودتون ندونین و نترسین .آدم صد سال تنها باشه و از همه عالم تیکه و طعنه کنایه بخوره خیلی خیلی بهتر از بعضی با هم بودن هاست !
اینو خودم تجربه کردم که می گم
بعدشم خدا جای حق نشسته و تمام اعمالمون رو تو همین دنیا هم بهمون بر می گردونه .وقتی خدا زجرهایی که یه زن تو زندگی می کشه و دم بر نمی اره که مبادا زندگیش به هم بخوره خدا همه اینا رو می بینه .
مامان رادین عزیز .در مورد قضیه شما به نظر من شما اگر طلاق بگیری بعدا به شدت پشیمون خواهی شد چون مشکلتون واقعی نیست و ناشی از طرز فکره .و طرز فکر هم قابل عوض شدنه .دیدت رو عوض کن تا ببینی چقدر شوهرت رو دوست خواهی داشت
اصلا هم به نظر دیگران در مورد شوهرت اهمیت نده .مردم غلط می کنن در مورد قیافه شوهرت نظر بدن .به کسی چه مربوط که تو سرتری یا شوهرت ؟این ها همش خاله زنک بازیه به خدا .مثلا تو طلاق بگیری همونایی که می گن تو به شوهرت سری میان بهت بگن "آفرین خوب کردی ازش جدا شدی .خیلی زشت بود ."؟
نه نمی گن .می گن ببین زنه همین شوهر زشتشم از دست داد دیگه حالا کی میاد اینو بگیره ؟
به خدا بعضی ها خیلی بی شعورن .باید به همچین آدمهایی بگی نظرشون رو واسه خودشون نگه دارن.حتی اگه از نزدیکانت هستند.
در ضمن "خداوند کسی رو زشت نیافریده "
از همتون ممنونم . حرفاتون خیلی روم تاثیر گذاشته. سعی می کنم به این زودی برم مشاور. می دونم که شوهرم ...

طلاق گرفتی عزیزم؟؟میشه درخواستمو قبول کنی

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍