مامان رادین جونم تو هیچ مشکلی نداری خودت داری برای خودت مشکل به وجود میاری.احساس خوشبختی را خودت باید در قلبت به وجود بیاری.من یکبار طلاق گرفتم البته نه به خاطره قیافه اون خانواده واقعا بیمار و روان پریش بودند و دیدم جامعه یک دید بسیار منفی داره به زنان مطلقه.تازه من بچه هم نداشتم.این مواردی که شما گفتی مثلا قیافه اش را دوست ندارم دلیل نمیشه!
من یک دختر عموی چشم ابی دارم که از زیبایی سرامده همه دختران فامیله اما دوست دارم قیافه شوهرش را ببینی عین ادمهای جانی و قاتل هست و خیلی بیریخته اما چون دختر عموم اعتماد به نفس بهش داده و خود اون اقا هم خیلی با تربیت و با شخصیت هست نه تنها همه دوستش دارند بلکه قیافه اش هم عادی شده و ما همه احساس خوبی نسبت به ایشون داریم
مرد را زن بالا میبره و زن هم میتونه بکوبونه اش زمین!
والا به خدا منم قیافه ام خیلی از شوهرم سره! ولی تا حالا حتی یک کلمه هم نگفتم که اره من ال و بل و جیمبلم! تازه مادرشوهرم چند بار هم جلوی من گفته که اره همه میگویند پسرت از عروست سره!...منم حرفی نمیزنم.میخندم
بعدشم قیافه که موندگار نیست! ده سال دیگه همه پیری میشیم و همه تو یک مایه قیافه!
شوهرت گناه داره به خدا..من دلم براش سوخت..تازه تو یک پسر هم داری خانمی..بهش محبت کن..اصلا بهش بگو پشیمونی ...سعی کن خودت احساس خوشبختی را در خودت به وجود بیاری..برای خودت گل بخر..محیط خانه ات را تمییز کن...خوشبو باش...و کم کم بهش نزدیک بشو..توکل به خدا..ایشالا موفق میشی و یک زندگی عالی را پایه گذاری میکنی..تلاشت را به خاطره رادین کوچولو حتما بکن