2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19618 بازدید | 398 پست
اصلااااا اصلا امکان ندارهما هم تو فامیل داشتیم که خونه خواست بخره از خواهراش حدود ۲۰۰ گرم قرض گرفت ا ...

دنگ خونه به نامم بزنن در اصل صاحبش اونان چون اونا میخوان استفاده کنن 

فردا روز مگه من میتونم بگم از خونه پاشین من پولمو میخوام 

طلا هم که عمرن نمیتونه پس بده 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بیشتر ببینید
خب از همون طلاهای مادر خدابیامرزتون اندازه سهم خودشون بردارنخب ارث اون بنده خدا رو کی قراره استفاده ...

اونارو داداش کوچیکه برداشته اسمشو میاریم اژدها میشه 

میگه خجالت بکشین 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خاک بر سرم خیلی احمقم واقعا مقصر منم همیشه مقصر بودم الانم یه گندی زدم نمیدونم چجوری جمعش کنم

ببین مثلا من خودم اعتقاد دارم خونه و ماشین از همه چیز واجب تره. یعنی آدم باید طلا بخره برای خونه و ماشین. مامان من هم بار ها برای بچه های خواهر و هم برای ما اینکار رو کرده یعنی با پول کمش سهمی از یک خونه برده. این وسط هم همیشه سود کرده. حالا من نمی دونم اگر به جاش طلا می خرید چی میشد. ولی کلا این تردید شما مال قبل از این اقدامات برادرتان بوده. ببین من خیلی برات نظر گذاشتم نه پول من میره این وسط نه من صاحب خونه میشم ولی با این شرایطی که تعریف کردی واقعا دلم برای برادرت سوخت و این کار دور از وجدانه. انشالله هر تصمیمی می گیری برای هر دو تون خیر باشه.

طلاتو بفروشی و دنگ خونه به نامت بشه بدون اون دنگ الکیه فقط اسمته یعنی نمیتونی روش حساب کنی دیگه چون قراره برن توش زندگی کنن و تو نیاز داشته باشی نمیتونی بفروشی یا داداشت معلوم نیست داشته باشه که پولشو بهت بده ولی دوراهیه سختیه ادم دلش واسه داداشش میسوزه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
مگه شهر هرته. موقع نوشتن قولنامه به نامش بشه سهمش و به اندازه سهمش چک بده از حساب خودش. طبق همون هم ...

آره هرتع .بستگی به آدما داره .برادر حق برادرو میخوره به راحتی آب خوردن .کلا شراکت یا فامیل ضرره مطلقه .

چون من مجردم میگن میخوای چیکار و اینکه از اول رک و واضح نگفتم نمیدم هر بار اسم آوردن چیزی نگفتم همین ...

بگو من گرم طلا میدم، گرم طلا میخوام.

بگو شما زنت بشینه خونه راحت بشه، من ضرر کنم. همین برادر بخاطر شما طلای زنشو نمیفروشه.

بنظرم اگه روت نمیشه بگی، پیام بده.

بعدم خونه کوچیکتر بگیرن. دنگ خونه بدردت نمیخوره

خوب نپدیره . سند خونه بخوره به نامش. و اینجوری قبول نکنه پول خونه رو. این حرف شما مال زمانیه که خانم ...

به هر حال اونا هم از اول اشتباه کردند رو پول بقیه حساب باز کردند رفتند وام گرفتند ...خواهر هم اشتباه کرده از اول نه نگفته ...ولی نباید اشتباه دوم رو انجام بده

من سیزده صفحه راهنمایی خوب خوندم چطوری قاطع باشم ولی استارتر در جواب همشون گفته دیگه دیره! بگین چطوری از این مخمصه نجات پیدا کنم؟؟
میتونی محضری شرط کنی ماهانه به اندازه دونگی که به اسمت میشه بهت اجاره بدن

شما قولی دادی که مثلا رو من حساب کنید؟اینجوری گفتی بهشون؟

نگفتم رو من حساب کنین ولی گفتن پول طلاهاتو بده مخالفت نکردم 

بیشتر ببینید