2777
2789

میخوام وزن کم کنم میگه تو که نمیتونی بالا 

میخوام کنکور بدم میگه تو که قبول نمیشی 

میخوام ی کاری رو شروع کنم تو که موفق نمیشی 

چرا؟ حسودی میکنه؟ یا دلیل خاصی داره ؟ 

کاش یکی تشویقم می‌کرد همه یا حسادت میکنن یا چشم ندارن ببینن مامانمم که اینطوری 

بابامم میگه خیلی سخته 

خب هر کاری سخته یکم تشویق کن

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده های ایرانی همینطورن

آخه چرا؟؟؟!!!

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

این از انرژی منفی مادرتون میاد. منم تا حدودی این مشکل رو داشتم... نه زیاد ولی بود

واقعا پیشنهاد مشاور میکنم. مادر خودم تا دو سال پیش تا حدودی اینجوری بود. هر دو رفتیم روان پزشک هم برای مشکل افسردگی من هم مادرم دارو مصرف کردیم یک مدت. الآن من آه و ناله میکنم که نمیتونم اون سرم داد میزنه که دهنت رو ببند وقتی من میگم میتونی یعنی میتونی. بزرگت کردم میدونم و از اینجور حرفا

اخی خیلی سختهمن از اون طرف هرکاریو بگم مامانم میگه میتونی توقعش بالاست حداقل مال شما متوقع نیست

خب آرزو دلیل بر استعداده وقتی آرزو تو میگی بهت بگن اره تو میتونی ایول که خیلی قشنگه

منم مامانم همینه ولی نه خیلی زیاد 

به نظرم مامانت هر چی میخواد بگه تو تمام تلاشت رو بدون توجه به حرفای مامانت بکن بعد از اینکه موفق میشی مامانت میبینه میفهمه میتونی و از اون به بعد تشویقت هم میکنه برای انجام کارات