2777
2789
عنوان

دلگیر از خونه پدری

104 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها 

خیلی دلم گرفته من تنها بچه خونه م و شهر غریبم زیادم نمیام خونه پدرم .مادرم جدیدا کارای عجیبی میکنه.بخدا ۶ ماهه زایمان کردم ۲۰ روز بعدش رفتم خونه م . الان گاهگاهی میام سر میزنم همش میگه تو نمیای بقیه میان میمونن.بعد که میام‌نمیدونم چرا اینجوری میکنه مثلا امروز شارژش به برق بود گوشیمو زدم دیدم یهو گفت مگه خودت شارژر نداری؟ من گوشیم شارزَش ۰ شده.یا مثلا شام‌نخوردم چون عصری رفتم یه عالمه چیپس و اینا خریدم سیر شدم یه چندتاییش موند. گفنم مامان من اخرشب ممکنه گرسنه م شه بخاطر شیردهی گفتم شاید بگه کمی اجیل بردار. دیدم گفت گرسنه شدی باقی چیپسارو بخور.

یا مثلا خورشت کشیده شام ۴ تیکه گوشت انداخته برا من و بابام بنده خدا بابامم حواسش نبود همه رو خورد من‌ موندم برنج خالی. ندار نیستیمااا حقوق خودش و بابام است یخچالم‌پر گوشته نمیدونم‌چه کنم این ۲۰ روزو خونه شون.شوهرمم‌نمیاد بریم خونه مون میگه اونجا تنهاییم🥺 خونه مادر اونم من خیلی نمیرم چون راحت نیستم شوهرم‌اونجاست من و بچه م خونه پدرم

خدایا شکرت  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعضی از مادرا از نامادری هم بدتر هستن نمونه  ش مادر خودم اصلا رو نمی‌ده برم خونشون  اگه هم برم اونقدر نیش وکنایه بهم میزنم که از رفتنم پشیمون میشه. مامانم فقط دوست داره خواهرم اونجا باشه. اصلا دوست ندارم من برم خونشون. به خاطر همین عمدا اذییت می‌کنه