2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چه رفتاری داشته باشم با همسر خیانتکارم واقعا درماندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خجالت نمیکشید درخواست دوستی میفرستیدشعورم خوب چیزیهگم شید از تاپیکم بیرون ادمای هرزه

تو کلا منفی گرا هستی برا همینه که بهت خیانت کرده شاید همین رفتارهای تو باعث شده بهت خیانت بشه من درخواست دوستی فرستادم کار بدی نکردم که

تو فقط از رفتار بد شوهرت گفتی 

با اینکه قبلا ازدواج کردی هنوز نمیتونی یه مرد دیگه کنترل کنی مشکل از خودته نه اون بقیه هم کامنت میبینن قشنگ بخونن زود جواب منفی ندن

گریزانم از بی اعتمادی

من نمیدونم این مردا چی میخوان توی تاپیکای زنونه ای که خانما دارن با هم درد و دل میکنن کاش این سایت ق ...

شما باید از نظرات آقایون استفاده کنید چون خانمها تمام نظرات خودشون چه خوب چه بد رو فقط تایید میکنن

گریزانم از بی اعتمادی

شما باید از نظرات آقایون استفاده کنید چون خانمها تمام نظرات خودشون چه خوب چه بد رو فقط تایید میکنن

به شما ربطی نداره تایید کنن یا نکنن 

اینجا واسه درد و دل و حرفای خانماس 

برو بیرون 

به شما ربطی نداره تایید کنن یا نکنن اینجا واسه درد و دل و حرفای خانماس برو بیرون

کلا عفت کلام ندارید برای همینه سن ازدواج خانمها رفته بالا یا داری چند شوهر هستن

گریزانم از بی اعتمادی

تو کلا منفی گرا هستی برا همینه که بهت خیانت کرده شاید همین رفتارهای تو باعث شده بهت خیانت بشه من درخ ...

😂😂😂 درخواست دوستی دادی کار بدی نکررردی که؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داری بچه گول میزنی😂😂😂😂

و چه ربطی به منفی نگری استارتر داشت؟ تو جنس مذکری و استارتر یک زن متاهل و متعهد ....دلیل نمیشه چون با شوهرش مشکل داره بیاد با توی هول صحبت کنه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"