2777
2789
عنوان

راهکار بدید برای ماهانه 1 میلیارد درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 130 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازاریابی mlm هم خوبه ؟

فک نمیکنم تو ایران جواب باشه چون شرکتایی مثل پنبه ریز از همین روش استفاده میکردن اگه اشتباه نکنم منظورت همون بازاریابی شبکه ای باشه درسته؟ 

اصلا نمیدونم تو خارج از ایران چه شکلیه 

چون در آمد نجومی شما راهی جز این نداره 😂

ولی واقعا راه هایی هست  تووهمین تایپکا بعضیا گفتن بعضی چیزارو

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

ارهبگو لطفا

ببین اگه بخوای خوب توو کاری که میگم استارت بزنی حد اقل ی سرمایه ۳۰ الی۴۰ میلیونی اول کاری نیاز داری .  این شغل خودت هست . رئیسم نداری.

اما کسایی هستن که بهت کمک میکنن مشاوره میدن که پیشرفت کنی .

ولی اون مشاورا خیلی مهم هستن. 

البته پیشرفت تو به اونا هم  به طور غیر مستقیم کمک میکنه .

یعنی اونا بهت میگن چه کارایی اگه انجام بدی  زودتر به  مقصودت میرسی

اگه میخوای بیشتر دربارش بدونی بیای خصوصی 

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

راهکاری نداره غیر از پولدار بودن

تا حدودی اشتباه میکنی  البته پولدار بودن رو در چه حد پولدار بودن بدونی؟؟مثلا چقدر باید طدف پولدار باسه؟

تا حدودی اشتباه میکنی البته پولدار بودن رو در چه حد پولدار بودن بدونی؟؟مثلا چقدر باید طدف پولدار با ...

کسی که سرمایه کافی داشته باشه راحت می اونه ماهی یک میلیارد درآمد داشته باشه حتی اگه خودش کار نکنه

کاربر آقا