2777
2789
عنوان

راهکار بدید برای ماهانه 1 میلیارد درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 130 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط همون کار😂😂😂

ولی ی کار حلال هست که بعد ده سال کار درست و صادقانه میتونی  ماهی بیش از یک میلیارد کسب درامد کنی 

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

چون در آمد نجومی شما راهی جز این نداره 😂

اخه این راه هم که به زندان ختم میشه بعد ماهیانه هم که نیست 😂

اما راه هست که حلال باشه ولی یکم طول میکشه حد اقل ۵ الی ۱۰ سال

همه ی ادما خوبن مگه اینکه یقیین کنم از روی عمد به من بدی کردن ولی میدونم هیچکس به من از روی عمد بدی نمیکنه😍

نسترن ممنون جوابمو دادییه کم از ریسک های بازار کریپتو برام میگی؟تو تو این کار هستی؟منم دارم تو بازار ...

خواهش میکنم من فارکس اموزش میبینم 

کریپتو بخاطر این میگم امن نیست چون امکان هک شدن داره قانون گذاری درست حسابی نداره قیمت ارزاش به شدت نوسان داره اگه بیت کوین رو تو این ماه چک کردی متوجه نوسان شدیدش شدی قطعا

حجم معاملاتی مه تو کریپتو میشه نسبت به فارکس خیلی کمه 

خواهش میکنم من فارکس اموزش میبینم کریپتو بخاطر این میگم امن نیست چون امکان هک شدن داره قانون گذاری د ...

بازاریابی mlm هم خوبه ؟

نسترن یکی از دوستام دار وندازشونو تو فارکس از دست دادن

بازار بورس و ارز همینه ریسکه نباید طمع کرد 

تمرکز باید رو ارزهای معتبر باشه و سوسکی جلو بری یه سریا روی طلای جهانی بد باخت میدن 

متینحالا منم جواب شما رو بدم خواهری.شما که مدیر تاپیک هستی میشی اسی یا همون استارتر

اها😅😅😅