2777
2789

مجردم سینگل ام رل ندارم 

خیلی دلم ی عشق میخواد 

یکی ک لحظه هام و باهاش شریک شم و لیاقت داشته باشه 

هعی ، بخدا در طول روز برای همین کلافه ام ☹☹

خیلی از مردای الان 

کمبوداتو که جبران نمیکنن هیچ

خودشون یه دردی به غمات اضافه میکنن

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی از مردای الان کمبوداتو که جبران نمیکنن هیچخودشون یه دردی به غمات اضافه میکنن

آفرین ، هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره 

مردا یا واسه نیاز ج ن س ی میخوانت یا واسه کار خونه سرویس دهی شون، همه چیز از دووووور قشنگه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
مبدونم منم گفتم ی آدم خوب و با درک ک هستن

اون ادم خیلی کم و نایابه . 

هزاری ادم هم بیان خواستگاریت باید با چشمایباز و زیر نظر مشاور و ... تازه بررسیش کنی ببینی اونی ک میخوای هست یانه...

مامان بابات و بغل کن بوسشون کن دستشون ببوس اروم میشی.

مخصوصا روزه خیلی باعث میشه نیازهای این مدلی بخوابه. 

کلا روزه برای کم شدن ش . ه . و . ت خیلی توصیه شده.

واینکه به دوستات زنگ بزن باهاشون حرف بزن 

برو به دیدنشون. مهارت های جدید کسب کن بعد ب مرحله ازدواج هم میرسی. 

ب فکر رل و ... نباش که سرت کلاه نره . از لحظه  لحظه هات برای رشد و کامل کردن شخصیت خودت استفاده کن عزیزم. 

کتاب های خوب خوب بخون. اب نبات هل دار ... قصه ننه علی. و... راستی کانال اقای محمدی و دنبال کن توی ایتا تا باورت بشه که تنها نیستی و کلی ادم مثل تو دارن با تنهاییشون زندگی میکنن و تلاش کردن حالشون  خوب نگه دارن ؛) برات میفرستم کانال و 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

@anjomantanhai

mohammadi2i

اون دوتای بالا برا اقای محمدیه مشاور خیلی خوبی هم هستن.

nashenas_ezdevaji

این هم کانال جذاب ادمای ازدواجی

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
آفرین ، هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره مردا یا واسه نیاز ج ن س ی میخوانت یا واسه کار خونه سروی ...

دیگه این نیاز هم هس ک خانوما دارن 

قبول دارم مسئولیت داره