2777
2789

اینقدر دیدم خانمهایی که به چشم ما زشتن

ولی همسرشون عاشقششونه

بعید می دونم واقعا زیبا نباشی.. به نظرم فقط تو مقایسه ها گیر افتادی

اگه روح و شخصیتت رو زیبا کنی و از خدا بخواهی،  مطمئن باش همسری که لایق تو و عاشق خودت باشه میاد سراغت

وگرنه کسیکه فقط، به خاطر قیافه انتخابت کنه بعید نیست چهار روز دیگه خوشگل تر دید بره دنبال اون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینقدر دیدم خانمهایی که به چشم ما زشتنولی همسرشون عاشقششونهبعید می دونم واقعا زیبا نباشی.. به نظرم ف ...

مرسی عزیزم به خاطر حرفای قشنگت ننیدونم قلبم سوخت اینکه منو نخواست 

اخلاق و رفتار و سواد و شغلم خوبه شایدم بعدها دلم آروم بگیره 

شاید...

مرسی عزیزم به خاطر حرفای قشنگت ننیدونم قلبم سوخت اینکه منو نخواست اخلاق و رفتار و سواد و شغلم خوبه ش ...

خواهش می کنم عزیزم

ببین

قیافه سلیقه ایه

باورت نمی شه همسر من کسایی رو که به نظر من واقعا خوشگل هستند، از قیافه شون خوشش نمیاد

تو زیبایی برای خودت

ولی سلیقه اون اقا متفاوت بوده

از خود خدا بخواه ی همسر عالی از هررر نظر و بویژه از نظر ایمان و اخلاق نصیبت کنه..  که عاشق هم باشید یا بشید

چقدر تو ماهی و قلب زیبایی داری به خاطر حرفات برات صلوات میفرستم اللهم صل علی محمد و عجل فرجهم

عزیز دلی شما

زیر سایه امام زمان الهی یه بخت خوب یه انسان شریف صالح و سالم قسمتت بشه عزیزدلم.

همیشه تو هر حالی بگو خدایا شکرت خدایا ممنونتم. میبینی نعمته که برات میفرسته.

فقط اینکه این شعر و یادگاری از من داشته باش

گوار خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی

صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی.

برای نابینا الماس و شیشه یکیه اگه اون نیومد سمتت فکر نکن تو شیشه ای... تو الماسی اما اون نابینا بود و ندید...

میدونی ادم زندگیت هیجوقت بهت حس بد نمیده . حس ناکافی بودن نمیده بهت. اون تو رو همینطور که هستی دوست داره و عاشقت میشه. حتی عاشق جوش های صورتت . خدا تو رو دوست داشت که نخواست دست نااهلش بیوفتی. 

دوره سوگ عاطفیت بگذرون و فراموشش کن برا همیشه. 

اگه مشاور خوب خواستی کانال اقای محمدی و ببین. من خودم ازشون خیلی کمک گرفتم برا زندگیم. الحمدلله.

mohammadi2i

غصه نخور باشه خواهری؟

یادت نره ادم هایی که دوستت دارن خیلی بیشترن از کسایی ک قدرت و نمیدونن. و اقا امام زمان همیشه دعاگوی احوالمون هستن. ما تنها نیستیم عزیزم... باباجانمون همیشه حواسش بهمون هست ...السلام علیکیا صاحبعصر والزمان. پادشاه عالن و داریم دیگه به بنده ها چه نیازیه..این صبح جمعه ای عمیقا برای خوشبختیت دعا میکنم♡

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
خواهش می کنم عزیزمببینقیافه سلیقه ایهباورت نمی شه همسر من کسایی رو که به نظر من واقعا خوشگل هستند، ا ...

ببخشید یه چیز کوجولو بگم مرتبط نیست واقعا ولی هیجوقت از چهره و کلا از زنی پیش همسرتون تعریف نکنین. از هیچ چیش. نه خوبش وبگین ن بدشو . بخصوص اگه نامحرم بهش باشه. استادمون میگفت مردا رو ب زنای دیگه هیچوقت توجه ندین..ممکنه خدای نکرده بد عادت بشن...

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)