2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی حسش چیه ؟ حسش بیشتر میشه ؟اینکه رفتارش عوض شدو بهتر دلیلش خویه یا بد ؟داره بازیم میدع وبه ح ...

این پسر مناسب تو نیست هرچه زودتر خودتو از دستش خلاص کن

بهت احساس عاشقانه ای نداره سو استفادس خیلیام مثه تو بودن براش تورو یه فرد قبور میبینه که هرکاری میکنه پاش وایمیسی کسی میبینتت که زود اسیب پذیره

شخصیت خودشم مغروره و فقط خودشو میبینه و خودشیفس بیشتر از رابطتون راحتی خودشو ترجیح میده 

توی رابطه گاهی تورو تخریب کرده تا خودشو ببره بالا

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

این پسر مناسب تو نیست هرچه زودتر خودتو از دستش خلاص کنبهت احساس عاشقانه ای نداره سو استفادس خیلیام م ...

عزمزمه برای منم میگی بالا گفتم 💚

مامان یه دخمل چشم آبی🩵

عزیزم میشه بگی یاسمین کی ازدواج میکنه مشخصات شوهرش چیه

۱ یا ۲ سال دیگه توی یه جای عمومی اشنا میشید 

پسره بدی نیست وفاداره و وضع مالیشم خوبه

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

این پسر مناسب تو نیست هرچه زودتر خودتو از دستش خلاص کنبهت احساس عاشقانه ای نداره سو استفادس خیلیام م ...

چرا پس رفتارش بهتر شده؟ 

خیلیا مثل من اسیب پذیر بودن یعنی ، انقد ادم بدیه ؟ 

یعمی براش مهم نیست اسیب ببینم؟

وای وقتی باهاش حرف میزنم یادم میره این چیزا ، خودمم دستگیزم میشع یه چیزی ولی باز خیلی سختمه باوز کنم ،چی میشه بنظرت ،گولشو میخوزم ،یا جدا میشم ؟

ناراحت نمیشم میتونی بگی چی میشه 🥲

۱ یا ۲ سال دیگه توی یه جای عمومی اشنا میشید پسره بدی نیست وفاداره و وضع مالیشم خوبه

بچه اولم دختر یا پسر 

بور یا سبزه 

از مشخصات ظاهری شوهرم چیزی حس نمی کنی عزیزم

مامان یه دخمل چشم آبی🩵