2777
2789
حافظ هم اعصاب نداره 😑😂

سرش  شلوغه😂😂

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برات درست  دروامد عزیزم؟

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

شد مثل اون کلیپه که طرف با چه شوقی اومد فا‌ل گرفت براش ای ساربان اهسته ران در اومد😂

ما یك شانس برای زندگی کردن داشتیم و شدیم یك (زن) در خاورمیانه! سعادتمندانه نبود، اما جسورانه بود…

ب ایچیزا اعتقاد ندارم

منم نداشتم ولی واقعا فالی که  از صمیم قلب باشه  درست درمی آید

نمیدونم اخه خودم اینطور فکر نمیکنم راجع به خودمهمیشه ف. ال های حافظ برام درست درمیاد

خوب  شاید واقعا  به این ف ال نیاز نداشتین و گرفتین 

اگه واقعا  کارتون لنگ باشه درست دار می آید