2777
2789
عنوان

این چه خوابی بود من دیدم😐😶‍🌫️

184 بازدید | 7 پست

خواب زیاد دیدم دیشب

ولی یه بخشیش که یادمه اینجوری بود و عجیب بود برام این بود که

من و نامزدم رفتیم سمت ارومیه و تبریز

بعد اونجا یه کوهی بود که من داشتم براش توضیح میدادم که اره منو دعوت کردن به اینجا که اولین بار امام صادق و یکی از دوستای ایرانیش اینجا بودن و حالا یادم نیس دقیقا کاربرد اون مکان روی کوه چی بود، نامزدم گفت باشه برو و خودش رفت دور بزنه تا کار من تموم شه

رفتم داخل اون خونه قدیمی که پایینش پر دار و درخت بود و یه پیرمرد نشسته بود داخلش و هیشکی دیگه نبود رفتم همینجوری با اون صحبت میکردم دیدم یه برگه روی میزشه که چنتا اسم نوشته روش، اسم منم اون وسطا بود جلو اسمم یه تیک زد گف خوش اومدی

بعدش یهو خوابم عوض شد 😐 😕

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

خوابت عوض شد بقیش چی شد؟

یادم نیس

دیگه اونجا نبودم ولی😕

برگشتم شهر خودم

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.