2777
2789

ای کاش مر بوط به خودم بود 

نمی تونم ببخشم چون با رفتار ش به بچه هام ظلم شده و بچه هام غریب و تنها شدن 

جالب اینجاست روز بروز هم اوضاعش بهتر میشه انگار نه انگار

شاید اون فراموش کنه ولی من یادم نمیره تا حالا به روش نزدم بی احترامی نکردم

اما دلم می خواد فراموش کنم

من نبخشیدم

عزیزم بخشش مال اونیه که پشیمونه و حلالیت طلبی یا جبران میکنه.

کسی که کماکان طلبکار و آسیب زننده س رو چرا باید ببخشیم؟ احمقیم مگه؟

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

و تو روز به روز داغون‌تر میشیببخش تا اثرات مثبتشو ببینی، تجربه دارم که میگم

ببخشم چی‌بشه؟

مگه زندگی قبلیم برمیگرده

این بدبختیایی ک میکشم تموم میشه؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

ببخشم چی‌بشه؟مگه زندگی قبلیم برمیگردهاین بدبختیایی ک میکشم تموم میشه؟

نه اونا برنمی‌گرده، ولی خودت آروم میشی

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟