2777
2789
عنوان

از بچه ها بدم میاد نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هممون‌وقتی بچه بودیم پاک بودیمبزرگ میشیم یه روز گناهکار میشیم خوب😂 مسولیت سنگینیه من وسواس دارممممم ...

یه دکتر برو گلم😄

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

چرا دکتر برم خوب این عادیه یه نفر چیزی رو نخواد مگع قراره همه جهان هم نظر باشن باهم اخه

بخاطر وسواست گفتم

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

من عاشق بچه ها بودم.

تو هر جمعی بچه ها رو حمع میکردم و سرگرمشون می کردم.

تا اینکه خودم بچه دار شدم.

الان بچه ببینم جیغ میزنم و در میرم

اصلا هم به دومی فکر نمیکنم

سیر شدم از هرچی بچه س

نه تنها دیگه بچه می بینم خوشم نمیاد بلکه استرسی و معذب میشم.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

بیشتر ببینید
من یه خواهر که سه سال ازم کوچیک ترع دارم اندازه سه تا بچه منو پیر کرد بخدا رواتی شدممم از دستش

چند سالشه

اره هر موقع میخوان میرن بیرون بدون اینکه بگن بزرگه خب اصن خودشو شبیه پسرا کرده تتو زده😕دومی حالا یکم بهتره

نه وسواسم رو تربیت بچست از نسل جدید میترسماگر بچم بره سیگار بکشه بره مواد بکشع بی ادب شه دق میکنم‌نس ...

خب عزیزم روانشناس و مشاور برای همین کاراست دیگه

خوب طبیعیه خیلی ها لین حس رو دارن

مخصوصا که به خاطر عدم تربیت بچه های امروزی خیلی از بچه ها بی ادب و اذیت کن هستن و همین آدم رو از بچه ها زده میکنه

اشکالی نداره عزیزم چیز عجیبی هم نیست مثل شما زیاد دیدم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود