2777
2789

جوری که با آب دهن قورت دادن و نفس کشیدن شیرینی کیک لعنتی و بودنش تو گلوم رو هنوز حس میکردم البته الان رفع شد دلم شکسته یعنی باطل شد روزه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بازم بپرس مطمئن بشی 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

بیشتر ببینید

اگه عمدی بوده اره ولی باید روزه تو تا اخر روز نگه داری بعدا قضاشو بگیری

اگر غیر عمد قورت دادی و نمیشد نخوریش عیب نداره

برای اطمینان بیشتر سرچ بزن نظر مرجع تقلیدتو ببین،

عیب نداره موفق باشی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

اگه عمدی بوده اره ولی باید روزه تو تا اخر روز نگه داری بعدا قضاشو بگیریاگر غیر عمد قورت دادی و نمیشد ...

عزیزم وقتی خوردم هنوز تا اذان ۴ یا۵ دقیقه باقی بود که پرید تو گلوم داشتم خفه میشدم آب خوردم تا رفع شد ولی هنوز یکم تو گلوم مونده بود منم تایم نداشتم کار دیگه ای بتونم بکنم و همینجور تا نماز هم میخوندم اب دهن قورت میدادم شیرینی حس میکردم و اون قطعه کوچک مانده در گلو اذیتم میکرد 

درسته نمازتو بخون و بخواب

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید