2777
2789
عنوان

پنج دقیقه قبل کمی کیک تو گلوم موند با آب هم کامل پایبن نرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 40 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه توانایی درآوردنشو داشتی، باید درمیاوردی

درغیراین صورت روزه صحیح

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید

نه عزیزم خداوند متعال بخشنده مهربان اگاه دانابیناهست مهم نیت قلبی روزه گرفتن بوده اونم اتفاقی بعدازچنددقیقه ان شاءالله روزت باطل نشده فقط روزه خودتانگهدار وکفاره یک روز واجب میشه

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

داخل فضای دهنت باشه و عمدا قورت بدی باطله تو گلو اشکال نداره

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید
عزیزم وقتی خوردم هنوز تا اذان ۴ یا۵ دقیقه باقی بود که پرید تو گلوم داشتم خفه میشدم آب خوردم تا رفع ش ...

چیزی که توی گلو باشه و داخل فضای دهن نباشه مشکلی نداره

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
چیزی که توی گلو باشه و داخل فضای دهن نباشه مشکلی نداره

مگه اینکه بیاد توی دهن بعد جای اینکه بدیش بیرون قورتش بدی

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

ببینید بر هر شیعه ای تکلیف هست که مرجع تقلید داشته باشه.

بهتر و صحیح تر این هست شماره دفتر مرجع تقلید خود را از اینترنت بدست بیاری و زنگ بزنی دفترش و دقیق و با خیال راحت بپرسی هرچی اونا گفتن همان کن.

بین برخی مراجع حتی اختلاف فتوا کوچک در برخی موارد هست و تکلیف اینه هرکس آر فرمایش مرجع تقلید خودش تبعیت کنه.

فقهای سایت نی نی که بکنارررر

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...