2777
2789
عنوان

داداشم می‌خواست برام مانتو بخره زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 72108 بازدید | 183 پست
اره مادرم گفته بود بجاش بهش کادو لباس بخر چون من امسال راستش چون افسردگی داشتم برا خودم لباس نگرفتم ...

من جات بودم میگفتم حالا که نامزذت راضی نیست من مانتو نمیخوام... پولمو گرفتی رفتی طلا خریدی برا زنت... الان به نرخ روز و گرم طلایی که خریدی پولم پس بده... مثلا با پولت دو گرم طلا خریده یا ده گرم... همون گرم طلا رو بخره بده بهت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین که فشار وارد کردم بهت کافیه 😂😎حالا تا صبح فحش بده ترشیده جون

ای وای تورو خدا تو این شبا به این سادگی سر هیچ و پوچ دل نشکنید 

از خدا برای اسی عشق پول آرامش دلخوش و... میخوام😍😍

برای شما هم همینطور

وا برعکس من انقد دوس دارم شوهرم واسه خواهر شوهرام همش هدیه بخره برا همه مناسبتا همش یادش میندازم که ...

چقدر دلت بزرگه من راستش برعکسم البته اوضاع اقصادیمون اصلا خوب نیست خودم ی شال نمیتونم برا خودم بخرم برا همون زورم میاد برا اونا خرج کنه چون در قانع ترین حالت ممکن دارم سر میکنم

والا زنا نی نی سایت میگن مردا نه خواهر داشته باشن ن مادر اصلا بهشون اهمیت ندن...،من خودم بااینکه خی ...

من زمانی که وارد رابطه شده بودم می دیدم چقدر ب بچه های خواهرش محبت میکنه یا برای خواهرش ارزش قائله

واقعا ذوق میکردم خوشحال میشدم 

اینکه ببینی تو خونوادشون محبت ارزش داره 

برای همدیگه احترام قائل هستن واقعا شیرین و دلنشینه 

میفهمی با آدم خوب و باشعوری ازدواج کردی وارد رابطه شدی

بعضی خانما دیگه شور حسادت و خودخواهی رو درآوردن

همینایی که میگن وظیفه برادر نیست عیدی بده ب خواهرش 

ب خواهر برادر خودشون عیدی میدن 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

اسی وقتی پول خودته دیگه اینکه داداش خواست مانتو بگیره اشتباهه، صرفا همراه بوده و زن برادر هم ک گفته کم نیاد جوابش اینه ک پول خودشه، عنوان طوری گفته شده ک انگار داداشته خاسته با هزینه خودش خرید کنه و فقط از خوندن کامنت میشه اصل جریان رو فهمید

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

ناراحت کننده اس از مابرعکسه من به فکر خواهر شوهرام هستم وهیج وقت کمک مون ودریغ نکردم الان سال به سال زنگ نمیزنن فقط اگه اتفاقی جایی هم وببینیم تازه آدم بده هم شدم همه جا غیبت ام ومیکنن اصلاخوب من ونمیخوان 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
الان به حد انفجارم راستش من اینقدر خوبی مردم بهش ندید

بیخیال عزیزم منم به یکی از نزدیکام خوبی کردم خوبشو خواستم ولی اون.... کلا باهام صاف نمیشه ولی من بازم از خدا براش دلخوش میخوام. ناراحت نباش

خدا بخودت بده تو برای عروستون بخری و داداشت

والاااا

چقدر دلت بزرگه من راستش برعکسم البته اوضاع اقصادیمون اصلا خوب نیست خودم ی شال نمیتونم برا خودم بخرم ...

ببین واقعا منم دروغ نگفته باشم خب خودم هیچی نداشته باشم شوهرم برای اونا بگیره دلم میسوزه چون خب من واجب ترم

ولی اگه باشه من لازمم نباشه واسه اونا بگیره خب چه اشکال داره در غیر این صورت از حق من میره 

شمام مطمئنم خودت همه چیو بخری واسه اونا هم بخره مشکل نداری