2777
2789
عنوان

داداشم می‌خواست برام مانتو بخره زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 72108 بازدید | 183 پست

عزیزم چرا فکرمیکنی برادرت مطهره و عقل یه طفل 3 ساله تو سرشه و اون دختره اختیار برادرتو دستش گرفته؟ 

بنظرم مقصر برادرته هر دختر دیگه ای هم جای اون بود برادرت بازم رفتارش همین میشد

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان بهت حمله میکنن 

البته که نوع حرف زدنت درست نبود 

اما من به جای نامزد داداشت بودم همونجا اعلام نمیکردم 

یکم بچگونس بگی برا من کم نیاد 

یه جوریه

خودتو دوس داشته باش❤️
یه مانتوعه دیگه عزیزمبایه مانتو کسی فقیر نشده قشنگمقرار نیس هرکی ازدواج کرد خانوادرو ببوسه بزاره کنا ...

پول یه سال پیش برا همین گاو گرفت ک انگشتر بگیره براش از من گرفت پولو الان میگه بجاش برات لباس میگیرم

الان میریزن سرت که اره حق داره اما خودشون اراده کنن واسه داداشاشون همه چی میخرن و میبرن شوهره اصلا خ ...

بخدا منطق بعضی ادما عجیبه 

خواهره دیگه مگه چیه

من خودم برادر ندارم 

اما خواهر شوهر زیاد دارم درسته ادمای نرمالی نیستن اما هواشونو داریم

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

وا برعکس من انقد دوس دارم شوهرم واسه خواهر شوهرام همش هدیه بخره برا همه مناسبتا 

همش یادش میندازم که حدااقل تبریک بگو

آخه اوناهم مثل خواهرمن چه فرقی داره مگه بعضیا نمیدونم چرا انقد میتونن بد باشن تازه شما میگی هوای رابطشونم داشتی

الان میریزن سرت که اره حق داره اما خودشون اراده کنن واسه داداشاشون همه چی میخرن و میبرن شوهره اصلا خ ...

اره درست میگی 

فقط خواستم ریپ بزنم 

(کمی لجبازم ببخشید)

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀مجبور به ادامه دادن 🙃