2777
2789
عنوان

شوهرم قسم میخوره ازعیدپارسال تاامسال ماهی4تومن خرجمون بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 12645 بازدید | 214 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب همیشه ازفروشگاه های بزرگ وتره بارمیخره

اره حتما تو اف خرید میکنه 

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

شما همونی نیستی که درجه یک ترین اجیل رو ارزون میخری و کلا خیلی راضی هستی از همه چیز؟....

اوویه بارتوعمرم یه چیزارزون گیرم اومدهمه چی گرونه ارزونی کجابود😐😐خواب دیدی خیره

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

خب حتما خیلی قناعت میکنید و ماهی و مغزیجات و گوشت و مرغ نمیخورید

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
بیشتر ببینید

با ماهی یه میلیون هم میشه «زنده موند»

بحث زندگی کردنه ....

خرج ماهی ۴تومن ینی نه برای بچه هات لباس میخری نه هله هوله نه آجیل نه مرغ و گوشت حسابی نه میوه ی حسابی ...

فقط دارین زنده نگهشون میدارین وگرنه نشدنیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !