2777
2789
عنوان

مشکلم با خاله ام😭

189 بازدید | 6 پست

ما ۲ سال پیش با خاله ام اینا رفت و آمد میکردیم من اون موقع اواخر خیلی استرس کشیدم در حدی که هر روز استفراغ میکنم حالا دلیلش هم خالم بود که نپرسید چرا

منم تا حالا به مامانم نگفتم که من کلا مشکلم اینه امروز بعد ۳ سال که قهر بودیم اومد فلان و بهمان رو بوسی و اینا بعد مامانم زیاد خوشحال نشد بعدش یکی گفت بهش پیام بده نوروز رو تبریک بگو حالا مامانم نمیدونم پیام داده یا نه 

کلا رک و پوست کنده دوست ندارم به خاطر دلایلی با خالم رفت و آمد کنیم و منم موقعی که میبینمش استرس میگرم و استفراغ میکنم 

حالا به نظرتون چیکار کنم

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

نمیشه از اتاق بیرون نیای...مامانت نمیتونه ک خاهرشو نبینه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید
نمیشه از اتاق بیرون نیای...مامانت نمیتونه ک خاهرشو نبینه

نه کلا اصلا تو اتاقم باشم استرس میگیرم مامانم از این موضوع خبردار نیست

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو خودتو درمان کن چرا باید با دیدن یه آدم جوری استرس بگیری ‌که استفراغ کنی؟؟؟!!!!!پس فردا موقع دفاع ...

حتما خالش تجاوز کرده بهش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید