2777
2789
عنوان

عکس شام سال نو😍بهار😍💚

| مشاهده متن کامل بحث + 30704 بازدید | 504 پست
بفرمایید چای

خیلی داری به خودت میرسی ها😅😅😅😅

منم تازه چایی ریختم الان عکسش میفرستم🤭🤭😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

سلام عزیزدل، ممنونم گل💗💗💗

عیدت مبارک شقایق جانم.. 

ان‌شاءالله سال پیش رو، سالی پراز عشق و مهربونی و برکت باشه برات،، بهترینها رو برای تو و خانواده‌ی عزیزت میخوام.. 

خداپشت و پناهتون باشه همیشه الهی💜💜💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی داری به خودت میرسی ها😅😅😅😅منم تازه چایی ریختم الان عکسش میفرستم🤭🤭😅😅😅

😍😍😁😁 سرما خوردم خب🤕🤕بزار یکم نازکنم امروز مجید خونه است

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
خیلی داری به خودت میرسی ها😅😅😅😅منم تازه چایی ریختم الان عکسش میفرستم🤭🤭😅😅😅

نوش جانت🌹🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
واسه عید نیومد اشتی یعنی

از چند دقیقه قبل سال تحویل قهریم 

غذاشو درست کردم افطاری هم گذاشتم رو اپن براش

تو بارون پیاده زدم بیرون و گریه....

مث موش آب کشیده رسیدم خونه 

خداشاهده اصلا باهاش عید دیدنی خونه پدرش هم نمیرم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بهار جون ؛ مارمون سلام کرده؛😅😅

وااااای 🌺🌺🥰😍چه خوشگله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
از چند دقیقه قبل سال تحویل قهریم غذاشو درست کردم افطاری هم گذاشتم رو اپن براشتو بارون پیاده زدم بیرو ...

نمیدونم چرا امروز اکثرا قهرن و ناراحت منم امروز همش گریه کردم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید
وااااای 🌺🌺🥰😍چه خوشگله

چشات خوشگل می بینه گلم.🥰😘😘💖

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
چشات خوشگل مبینه گلم.🥰😘😘💖

فداتشم🥰🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
سلام عزیزدل، ممنونم گل💗💗💗عیدت مبارک شقایق جانم.. ان‌شاءالله سال پیش رو، سالی پراز عشق و مهربونی و ...

سلام عشق دلممم😘😘🫂🫂❤️❤️💚💚💋💋قلبممم😍😍😍

سال نو‌مبارک عشقمم...سالی پر از برکت و شادی و سلامتی واس شما و خانوادتون باشه عشق دلمممم💋💋💚💚❤️❤️🫂🫂😘😘💙💙💙🧿🧿🌈🌈⭐️⭐️💋💋💋💋💋💋

مرسی قلبمممم❤️❤️❤️😘😘😘🫂🫂💖💖⭐️⭐️💋💋💋🧿🧿💙💙😘😘😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بهار جون ؛ مارمون سلام کرده؛😅😅

وای خدا چه قشنگهههههه😍😍😍😍عاشقش شدمممم😍😍😍😍

وای خدا چه قشنگهههههه😍😍😍😍عاشقش شدمممم😍😍😍😍

چشات قشنگه گلم.🥰💖💖

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
😍😍😁😁 سرما خوردم خب🤕🤕بزار یکم نازکنم امروز مجید خونه است

داره حسودیم میشه به نی نی بیشتر میرسی🙈🙈🤭🤭😅😅

فداتشممم شوخی میکنممم😘😘💙💙😘😘💚💚

عه خونه خب بیشتر ناز کن😅😅😅🤭🤭🤭🙈🙈🙈💙💙💙