2777
2789
عنوان

شوهرم عیدی امسالو داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 44 پست

نگو که مامانش فقط نگاه کرد

و نگو که دفعه اول نیست این اتفاق میفته🥲

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بار اولش نیست اشتباهت اینه که موندی ولی اگر اولین بارشه یه فکری برای زندگیت کن

بار اولش نیست و هیچ فکری جز خودکشی نمیتونم بکنم

خانوادم حمایت نمیکنن و فقط میخواستن از دستم راحت بشن....

یا اون باید بمیره یا من...

بار اولش نیست و هیچ فکری جز خودکشی نمیتونم بکنمخانوادم حمایت نمیکنن و فقط میخواستن از دستم راحت بشن. ...

خودت از خودت حمایت کن

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

بله تنها زندگی میکنه

وآقا جای تشکرشه که فکر مامانش بودید و درک کردید... نمیدونم چرا بعضی مواقع درک و محبت نتیجه عکس میده

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

چه عوضی قربون دلت بشمروز عیدی چطوردلش اومد آشغال جلوی مامانش توروجون هرکی دوست داری باهاشآشتی نکن

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱

بیشتر ببینید
نگو که مامانش فقط نگاه کردو نگو که دفعه اول نیست این اتفاق میفته🥲

مامانش نگاه نکرد اومد سوامون کرد

ولی باز اومد سمت منو مامانش حمله كرد

بار اولش نيست يكبارم چند سال پيش دقيقا جلوي مامانش اوند كتكم زد سر اينكه من گفتم نميخواد شيريني بگيري براي خونه ي فاميل هزينه كني خودم خونگي درست ميكنم

اومد كتكم زد مامانش اون لحظه چيزي نگفت

ولي چند ساعت بعدش حرصمو در اورد برگشت با كنايه مستقيم هم نه گفت خواهر برادراام دعواشون ميشه همو ميزنن 

منم برگشتم گفتم من خواهر برادر دارم پس چرا اونا وحشي نيستن بزنيم همو ميخواست كار پسرشو ماست مالي كنه عوض اينكه نصيحتش كنه بگه دختر مردمو نزن

بار اولش نیست و هیچ فکری جز خودکشی نمیتونم بکنمخانوادم حمایت نمیکنن و فقط میخواستن از دستم راحت بشن. ...

ببین من درکت میکنم چون تجربه کردم متاسفانه ولی اگه بچه نداری جداشو یه یه کاری کن یه رفتاری کن بترسه از ازدست دادنت تهدیدبه طلاق کن

ببین من درکت میکنم چون تجربه کردم متاسفانه ولی اگه بچه نداری جداشو یه یه کاری کن یه رفتاری کن بترسه ...

بدتر ميكنه باهام تهديد كنم از اين ادماست كه ميگه يا مال من باش يا نميذارم براي هيچكسي بشي

دوست پسرم بود به زور باهم ازدواج كرديم