2777
2789
ممکنه دوستم بدارد کم کم ؟الان چ حسی داره ؟تا کی باهمیم ؟اون حرفی ک زد امروز مسخرم کرد ؟ یا به قصد بد ...

آره

حس خوبی داره

فعلا هستید باهم‌نمیتونم دقیق بگم تا کی هستید باهم

نه مسخره نکرد

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چطوری بازی میده پس اگه وابستگی های هست یعنی چرا فکر میکنی بازیم میده از چ نظر ؟

احساس میکنه نمیتونی بمونی تو رابطه

بخاطر همین نمیتونه جدی باشه باهات

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

آرهحس خوبی دارهفعلا هستید باهم‌نمیتونم دقیق بگم تا کی هستید باهمنه مسخره نکرد

دیر جدا میشیم یا زود ؟مثلا حدودی چقدر؟

اینکه گفت دیگه با بقیه دخترا حرف نمیزنه دروغ گفت یا راست ؟

بنظرت کی دیدار داریم ؟ تو دیدار هم ازم خوشش میاد ؟ از چیم؟

احساس میکنه نمیتونی بمونی تو رابطهبخاطر همین نمیتونه جدی باشه باهات

خب اگه اذیتم کنه نمیتونم حتما مگرنه دلیل دیگه ای نداره 😅

خودش چرا حس میکنه نمیتونم بمونم ؟

ممنون عزیزم سرتو درد آوردم 😅

دیر جدا میشیم یا زود ؟مثلا حدودی چقدر؟اینکه گفت دیگه با بقیه دخترا حرف نمیزنه دروغ گفت یا راست ؟بنظر ...

کات نمیبینم برات

دروغ نمیگه

به زودی دیدار دارین

آره خوشش میاد

خب اگه اذیتم کنه نمیتونم حتما مگرنه دلیل دیگه ای نداره 😅خودش چرا حس میکنه نمیتونم بمونم ؟ممنون عزیز ...

نمیدونم باید بهش ثابت کنی که میتونی بمونی

خواهش میکنم عزیزم

آشناعه از دوستان شماستیکم طول میبره تا زنگ بزنه ولی صبور باشفعلا نمیرسید

ینی فامیلع؟؟میشه بیشتر بگی ازش ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

وای 🥺حست چقد درسته عزیزم ؟

خیلی درسته ولی نمیتونم رنگ و فصل اینارو بگم

اگه بتونم رو یکی تمرکز کنم تو خواب ایندش میبینم😃

ینی فامیلع؟؟میشه بیشتر بگی ازش ؟

بله فامیله تقریبا نزدیکه 

سنش فک‌کنم بین ۱۸تا ۲۰هست