2777
2789

نمیریم 

چون خودم مریضم نمیتونم تکون بخورم مسافت طولانی برام خوب نیست 

والا خیلی دوست داشتم برم حال و هوایی عوض کنم 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بیشتر ببینید
منروز و شب تهران رو تو ایام عید نمیخوام از دست بدمعجیب قشنگ و خلوت و ایدا آل میشهمیرم تهران گردی

اتفاقا امسال انگار کسی نرفته شهراشون چون امروز آب قطع شده بود چند نقطه تهران 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرسال نمیریم ن بحث امسال باشه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

من از فردای خودم خبر ندارم 

هروقت ذوقشو داشتم نرفتیم هروقت حوصله نداشتم شوهرم زنگ زد وسایلتو جمع کن فردا میریم مسافرت با فلانی 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید
نمیریم چون اگه بخوایم بریم ننه شوهر هم با ما میاد. ی تفریح نمیذاره با دل خوش بریم چه برسه سفر تا اسم ...

خب اسمشو نگو تا چمدوناش رو نبنده... رفتی رسیدی بگو مادرشوهر من فلان شهرم بای بای

ما اومدیم مشهد 

دیشب رسیدیم خیلی خیلی شلوغ شبی ۳۸۰۰ پول اطاقمون شد بدون غذا 

فکر میکردم با این قیمت جای مرتبی باشه افتزاحه حتی تلویزیون هم نداره اطاقش اونم با منت بهمون داد 

بیشتر از ده تا هتل و مهمانسرا رفتیم جا نداشتن  

جمعیت خیلی زیاده واقعا 

واقعا اشتباهه تو عید مسافرت رفتن