2777
2789
عنوان

کیا تو سن کم باردار شدن بیاید خدایی

259 بازدید | 26 پست

بچه ها من ۲۲ سالمه

۴ ساله متاهلم ، دوساله هم خونه خودمم ، مسافرت هم در حد توان رفتیم...

هرجور حساب کنیم تا اقدام کنیم و حتی این ماهم باردار بشم تا بچه به دنیا بیاد ۲۳ سالم شده

مشکل من حرف بقیس!!! 

همش بهم میگن زود بچه نیار بهترین سن بالای ۲۵ ساله 

خیلی می‌ره رو مخم 

تازه شروع به اقدام کردیم ولی تنها مشکلم اعلام بارداری به فامیل و حمله هاشونه

کسی با شرایط من بوده

چیکار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۲۳سالگی مادر شدم الان ۲۵سالمه پسرم نزدیک دوسالشه بنظرم زودتر بیاری بهتره اعصابت می‌کشه سن که بره بالا بی حوصله میشه ادم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

۲۴ سالمه من حاملم الان بنظرم سن خوبیه 

توام الان اقدام کنی ۲۳ یا ۲۴ بارداری حتی شاید دیرتر چون خاهرشوهرم ۵ سال بی دلیل طول کشید 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عشقم از من به تو نصیحت 

اینکه سفراتو رفتی و سر خونه زندگیتی رو کار نداریم 

ولی فعلا زوده سن ۲۵ به بالا به فکر مادر شدن باش 

بخدا جدی بهت میگم پشیمون میشی این کارو نکن 

شما خودتون سالم باشید بقیش اوکیه به وقت خودش اقدام کنید 

ربطی هم به فامیل نداره‌ مگه فامیلای شما حامله شدن قبلش بنر زدن و اعلام کردن ؟ یا خواستن خبر بدن ؟ 

سرشون تو زندگیه خودشون باشه برات مهم نباشه ولی اینکه بهت میگن زوده رو گوش کن اونا تجربشون از تو بیشتره دست نگه دار فعلا 

من ۲۰ زایمان کردم الان ۲۱ ام

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

خیلیمممم سنت خووووووبه

از کجا معلوم که زیر دوسال اقدام باردار شی!

وقت و از دست نده

هیچ تضمینی نیست

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

منم ۲۳سالگی مادر شدم الان ۲۵سالمه پسرم نزدیک دوسالشه بنظرم زودتر بیاری بهتره اعصابت می‌کشه سن که بره ...

منم یکی از دلیل هام همین بود

چون تک فرزندم همش تنها بودم مجردی،الان تو متاهلی هم بخاطر شرایط همسرم اکثرا خونه تنهام و از شهر خودمون  و خانوادم ۷ ساعت دورم

به حدی رسید که اصلا حوصله شلوغی و ندارم

کلی مشاوره رفتم رو خودم کار کردم بهتر شدم تا اگه بچه دار شدم نه من اذیت بشم نه بچه 

میترسم سنم بره بالاتر بدتر بشم 

الان بازم از نظر مشاور تو حالت نرمالم...

عشقم از من به تو نصیحت اینکه سفراتو رفتی و سر خونه زندگیتی رو کار نداریم ولی فعلا زوده سن ۲۵ به بالا ...

مرسی از توجه

میشه بیشتر توضیح بدید که چه اتفاقی میفته که باید از همچین تصمیم مهمی پشیمون بشم

یا قراره چه تضمینی باشه که بعد ۲۵ سال هیچ اتفاقی نیفته که بازم هم از بچه دار شدن پشیمون بشم؟

چون حرف خیلی ها هست و زدن بهم دارم میپرسم

شما که هم نظر با اونا هستی برام دلیل قانع کننده بیار 

ممنون عزیزدلم