2777
2789
عنوان

میشه منم دعا کنین امشب🥺🙏💔

71 بازدید | 12 پست

دوستای گلم میشه امشب که شب قدره منم دعا کنین باردار بشم  شاید با دعای یکی تون منم حاجت گرفتم... خیلی دلشکسته ام💔🥺🙏.. از ته دلتون دعام کنین 😭.. منم براتون سوره قدر میخونم 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

خانما لطفا دعا کنید سال پیش رو برام معجزه بشه و شاغل بشم تو شغل مدنظرم🙏🏻🤲🏻🥲 امضام🖤

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِبه نام خداوند رحمتگر مهربانإِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ ال ...

به نیتت منم خوندم حاجت روا شی🙏🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صلوات فرستادم برات

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

برای دوست منم دعا کنین لطفا🫠✨️

𝐒𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨𝐥𝐝 𝐦𝐞 𝐭𝐨 𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐚 𝐛𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫𝐟𝐥𝐲. 𝐋𝐢𝐟𝐞 𝐢𝐬 𝐬𝐡𝐨𝐫𝐭, 𝐛𝐮𝐭 𝐛𝐞 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐚𝐧𝐝 𝐛𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐟𝐮𝐥 𝐢𝐧 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭. 𝐈 𝐡𝐨𝐩𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐚 𝐛𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫𝐟𝐥𝐲._《اگه‌خواستی‌منوزمین‌بزنی؛یه‌جوری‌زمین‌بزن‌که‌پا‌نشم؛چون‌اگه پاشم‌خاکت‌میکنم!》

بیشتر ببینید

لطفا برای منم دعا کنید 🤲🏻خدا بهم نی نی بده🥲🥺🤲🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بیشتر ببینید
منم خوندم عزیزم،شماهم واسه من دعا کن منم مادربشم

ممنونم دوست خوش قلبم.. الهی که دعات در حقم بگیره.... منم واست پنج بار خوندم از ته قلبم.. الهی که به حق حضرت علی به زودی زود مادر بشی 🥺🙏

بیشتر ببینید
لطفا برای منم دعا کنید 🤲🏻خدا بهم نی نی بده🥲🥺🤲🏻

با دلشکسته ام از ته قلبم دعات کردم به نیتت خوندم

بیشتر ببینید
با دلشکسته ام از ته قلبم دعات کردم به نیتت خوندم

فدات بشم منم برات دعا کردم🤲🏻🌿ان شاءالله صاحب یه نی نی خوشگل میشی🌿🤍

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بیشتر ببینید

اول فرج امام زمانمون رو از خدا بخواهیم که درمان همه درد ها ومشکل هاست

برات حمد شفا خوندم ان شاءالله سال دیگه مثل امشب بایه فرشته کوچولو توی بغلت بری مسجد و جوشن کبیر بخونی و قرآن سر بگیری🤲🤲

ان شاءالله تمام کسایی که ارزوی بچه دارن خدا بهشون بچه سالم و صالح عطا کنه🤲🤲

ممنون میشم هر کس این پست رو میخونه برای مادرم حمد شفا بخونه  جواب عکسبرداریش مشکوکه

اسمش لیلا هست 🙏🙏🙏🙏

اول فرج امام زمانمون رو از خدا بخواهیم که درمان همه درد ها ومشکل هاستبرات حمد شفا خوندم ان شاءالله س ...

الهی آمین ممنونم دوست خوش قلبم.. ممنون بابت دعات در حقم.... به نیت مامان مهربونت حمدشفا وصلوات خوندم انشالله به حق همین امشب حالش خوب خوب میشه سایش تا همیشه مستدام بالا سرت

بیشتر ببینید