2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سونو رفتم معاینه شدم همه چیز خوب بوده

منم این طور بودم ۳ ماه لکه و ..

هی دکتر می گفتوعادیه ...

سونو هم خوب نشون می داد 

اخر سر دراوردم و یکی دیکه گذاشت و راحت شدم .

خودش اعتراف کرد هم بد گذاشته بودم و هم این سابزی که برات گذاشته بودم بزرگ بود !

منم این طور بودم ۳ ماه لکه و ..هی دکتر می گفتوعادیه ...سونو هم خوب نشون می داد اخر سر دراوردم و یکی ...

بخدا همچی کرده باش خفش میکنم یکماهه هر هفته میرم پیشش میگه عادیه فلانه باز گذاشتی دوباره لک داشتی همونجا دراورد جدید گذاشت باز باید ماه اول استراحت کنی کمر دردم داشتی برا اولی من کمر درد وحشتناک دارم

بخدا همچی کرده باش خفش میکنم یکماهه هر هفته میرم پیشش میگه عادیه فلانه باز گذاشتی دوباره لک داشتی هم ...

وقتی دوباره گذاست زمان 

پریود بودم 

بعدداز اون فقط،۳ روز لکه بینی و بدون درد و راحت ..‌

نه این لکه بینی شما عادی نیست   ۳ ماه تمام قرص اهن و مفنامیک اسید داد بهوخورد من ! 

بخدا همچی کرده باش خفش میکنم یکماهه هر هفته میرم پیشش میگه عادیه فلانه باز گذاشتی دوباره لک داشتی هم ...

کمر درد تون بهوخاطر بد گذاشتن هست شک نکن والا ای یودی اصلا درد و .. نداره ..

من بار سومم عست که گذاشتم .‌

کمر درد تون بهوخاطر بد گذاشتن هست شک نکن والا ای یودی اصلا درد و .. نداره ..من بار سومم عست که گذاشت ...

من ۱۱ ماه بود گذاشته بودم بعد خونه تکونی کردم  رفتم سنو که چکش کنم گفت اومده پایین باید بیای عوض کنی

دیگه رفتم عوض کردم الان پریود شدید شدم دهنم سرویس شده

بچمم یک سال و نیمشه گفت بغل نکن زیاد اینم همش چسبیده به من

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
من ۱۱ ماه بود گذاشته بودم بعد خونه تکونی کردم رفتم سنو که چکش کنم گفت اومده پایین باید بیای عوض کنی ...

خوب شما کار سنگین انجام دادیدد

ولی اینوخانم از زمانی که گذاشته داره اذیت میشه 

ولی واقعا با بچه کوچیک خیلی سخته 🥲

خوب شما کار سنگین انجام دادیددولی اینوخانم از زمانی که گذاشته داره اذیت میشه ولی واقعا با بچه کوچیک ...

اره چندتا چیز شستم سنگین بود

ولی قبلش که چیزی نشسته بودم و بچه بغل میکردم مشکلی نبود 

بنظرت بچه بغل کنم باز میاد پایین

من یه بار آیودی گذاشتم 

ماهی دو بار پریود میشدم یه سال بعدش رفتم برداشتن آخرش بدنم عفونت کرد خون ریزی زیاد میکردم بعدش  رفتم کورتاژ کردم تا خوب شدم

اره چندتا چیز شستم سنگین بودولی قبلش که چیزی نشسته بودم و بچه بغل میکردم مشکلی نبود بنظرت بچه بغل کن ...

دیگه امده پایین و احتمالا بارداری هست 

باید بری دربیاری یکی دیگه بزاری .

دیگه این برات کار نمی کنه 

ای یودی دارید کارهای سنگین نکنید 

حتما فرش شستی و بلند کردی ؟‌

دیگه امده پایین و احتمالا بارداری هست باید بری دربیاری یکی دیگه بزاری .دیگه این برات کار نمی کنه ای ...

نه یه رو تختی بود

رفتم عوضش کردم