2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خیلی حالم بده

108 بازدید | 19 پست

تورا به خدا یه حس ششمی بیادخواهش میکنمممم

بخدا دعاش میکنم براش قرآن میخونم

س بهم خیانت میکه حسش بهم چیه 

دارم از استرس میمیرم حالم بده 

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

بهم بگو چه رفتارهایی داره که ببینیم خیانت می‌کنه یانه چون اکسم زیاد خیانت کرده دیگه می‌دونم😂💪

خیلی موقع ها غیب میشی بعد میگه مریض بودم نمیدونم بابام و....... هزارتا بهونه دیگه 

میخوام کات کنم نمیزاره

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهم بگو چه رفتارهایی داره که ببینیم خیانت می‌کنه یانه چون اکسم زیاد خیانت کرده دیگه می‌دونم😂💪

حالم بده قلبم داره ازجاش کنده میشه

خیلی موقع ها غیب میشی بعد میگه مریض بودم نمیدونم بابام و....... هزارتا بهونه دیگه میخوام کات کنم نمی ...

اول اگه پیامتو دیر دیر جواب میده اولویتش نیستی .ببین نمیگم حتما این آقا خیانت می‌کنه چون من نمیدونم ولی بر اساس چیزی که اتفاق افتاده و خیلیا میگن وقتی بین پیام دادن هی میر میاد با یکی دیگه هم حرف میزنه چجوری میشه همون لحظه خوابش ببره دوباره بیدار شه

همه چیز درست میشه

اول اگه پیامتو دیر دیر جواب میده اولویتش نیستی .ببین نمیگم حتما این آقا خیانت می‌کنه چون من نمیدونم ...

خودم حس میکنم مرسی گلم که گفتی

حالم بده قلبم داره ازجاش کنده میشه

ببین منو‌نبین میخندم خیلی کشیدم من از اول ۱۴۰۳برای این پسر گریه کردم خوب درکت میکنم نزار اینقدر وابسته بشی که با همه رفتارهای بدش بمونی و ارزشتو بیاد پایین من خیانتاشو دیدم و موندم دوسم نداشت موندم جواب پیامامو پیر میداد موندم و ارزش‌ خودمو آوردم پایین

همه چیز درست میشه

ببین منو‌نبین میخندم خیلی کشیدم من از اول ۱۴۰۳برای این پسر گریه کردم خوب درکت میکنم نزار اینقدر وابس ...

چه رفتاری کنم عزیزم

ببین منو‌نبین میخندم خیلی کشیدم من از اول ۱۴۰۳برای این پسر گریه کردم خوب درکت میکنم نزار اینقدر وابس ...

میشه کمکم کنی

درخواست بدم

خودم حس میکنم مرسی گلم که گفتی

ناراحت نشو کسی که باید ناراحت باشه اونو تو یه آدم خیانتمارو از دست میدی ولی اون یه آدم درست رو اولش سخته خیلیییی سخته جوری که میگی بمیرم ولی این حسو‌تجربه نکنم کم کم عادت می‌کنی کم‌رنگ میشه و بعد بی تفاوت میشی 

همه چیز درست میشه

ناراحت نشو کسی که باید ناراحت باشه اونو تو یه آدم خیانتمارو از دست میدی ولی اون یه آدم درست رو اولش ...

خیلی میترسم 

ناراحت نشو کسی که باید ناراحت باشه اونو تو یه آدم خیانتمارو از دست میدی ولی اون یه آدم درست رو اولش ...

میشه قبول کنی